Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Bosch zjišťuje, že Delacroix mrtvého chlapce zabít nemohl, protože by ho do kaňonu neodnesl. Nezabila ho podle všeho ani Sheila, která si na něm vybíjela vztek a bila ho... Bosch cestuje do Las Vegas, aby navštívil svou dceru Maddie a ex-manželku Eleanor a zároveň získal odstup od Waitse. Eleanor (bývalá agentka FBI) mu pomůže vytvořit jeho profil. Po návratu do Los Angeles se Waits začne Boschovi posmívat. Bosch a Edgar pronásledují podezřelého svědka, ale jejich zásah ohrozí Julia Brasher. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože se značná část epizody odehrává při předvánočním setkání s dcerou v Las Vegas, vůbec mi to nevadilo, postavy v seriálu díky takovým odbočkám nejsou ploché a dostávají hloubku. Myslím, že Bosch musel po telefonátu od Waitse řešit dilema, jestli má tenhle člověk fenomenální paměť na čísla, nebo je na štíru s osobní hygienou. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoznávame Harryho dcéru Maddie, ex-manželku, ktorá je schopná takmer na počkanie vyskladať profil páchateľa. Objaví sa aj nová tvár a ďalej nás pekne držia v napätí. (Ešte som sa naučila aj novú frázu: donkey's years.) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama