Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kontejneru je nalezena mrtvá prostitutka a vše připomíná vraždu Boschovy matky. Waits zavolá Boschovi a přizná se, že to udělal on... Bosch získává nového spojence ve své bývalé ženě Eleanor, zatímco Irving rozjíždí sérii dohod, které budou formovat budoucnost policejního oddělení a možná i samotného města. Do toho všeho Waits stupňuje své zaměření na Bosche. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jo, mám definitivně jasno, seriál mě baví a muselo by se stát něco opravdu podivného, aby se poslední dvě epizody tak hrubě nepovedly, že by mi pokazily celkový dojem. Osmý díl si stále drží náboj i atmosféru, vyšetřování se často dostává na vedlejší kolej, protože se policejní šéfové na různých úrovních věnují politickému boji i žabomyším válkám na okrsku. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát jsme nakoukli za oponu politaření na vysokých postech v maximální míře a i to mě bavilo. (Jinak vskutku krásná anotace dílu, gratuluju tv prima, když ten "dárek" v její první větě Harry dostane až na konci dílu.) Ale nenechám si od tv prima zkazit zážitek a jsem ráda, že to čtu až po dokoukání dílu ;) který byl vážně dobrý. ()

Reklama

Reklama