Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veronica je na svobodě, ale detektiv Bosch ji nechává sledovat. Nakonec ji vidí zakrvácenou vycházet z arménského kostela. Prý ji napadl kněz... Při výslechu ukáže Bosch Veronice Allenová kamerový záznam, na němž si Layla odnáší v kufru peníze, které si vyzvedla v bance ze schránky na své jméno. Další účty zemřelého nechala policie zmrazit. Veronica zuří … Je propuštěna, ale nikoli očištěna. Martin Weiss, pokoutní právník, jí prostřednictvím jejího obhájce Williamse nabízí 50 % z peněz, které získala |Layla a které hodlá najít. Veronica váhá, nakonec souhlasí … Bosch s Edgarem a Conniff s Espinozovou se dohodnou na spolupráci při vyšetřování. Bosch chce sledovat Veronicu, do jejích aut je třeba dostat GPS. Mezitím je analyzováno 6 zbraní, ze kterých se střílelo při nedávné přestřelce před bankou, při níž byl zabit Marks a dva zkorumpovaní policisté – Riley a Piccinnini. Nash se skrývá v horské chatě, rána na stehně ale nesnesitelně bolí. Nakonec vyhledá pomoc své přítelkyně veterinářky, která mu ránu vyčistí a podá antibiotika. Když se loučí, nabádá ženu, která nechce vědět, co se mu stalo, aby se na čas držela stranou. Intenzivně ho hledá policie … Ta vyslýchá v nemocnici policistku O´Gradyovou, která tvrdí, že Allena, ale asi i mladého Irvinga a Arseneauxe zastřelil dnes už také mrtvý Railey. Veronica vyhledá obchodníka s cennými papíry Murata, který jejímu manželovi prodal dluhopisy na doručitele v ceně 1 100 000 dolarů. Kde jsou? Murat se vykrucuje, Veronica mu poví, že její manžel pral špinavé peníze, o čemž musel vědět, ale také Markse pořádně okradl. Když Bosch navštíví Veronicu, údajně aby se omluvil za přehmat policie, umístí Edgar GPS i na její druhé auto. Všimne si, že před domem stojí auto zkorumpovaného právníka Weisse, který se ostatně po dobu Boschovy návštěvy skrývá v domě. Zvláštní agent Griffin žádá, aby Lucky zůstal i nadále v utajení a nikdo další se o tom nedozvěděl … Irving dostává od starosty nabídku na místo dočasného náčelníka policie. Nakonec přijímá s podmínkou, že se nikdo nebude plést do vyšetřování vraždy jeho syna George a zkorumpovaných policistů. Přichází mu blahopřát Connie, která mu ale zároveň oznámí svůj úmysl se rozvést … Veronica se dopátrá toho, že Layla byla ve spojení s arménským kostelem, kde chtěla mít svatbu s jejím manželem. Navštíví kněze Tabakiana, naoko se zajímá o datum svatby pro dceru, pak ale tvrdě uhodí: kde jsou peníze z dluhopisů a kde sama Layla: kněz říká, že odjela ze země neznámo kam a peníze jsou v bance. Vydat jí je nehodlá. Veronica se rozzuří a vrhne se na něj. Když sem zanedlouho přijede Bosch s Edgarem, kteří ji sledují přes GPS, vychází z kostela se zakrvácenými šaty. Kněz ji prý napadl, ona se jen bránila … Je vzata do vazby a Bosch ji hodlá nechat převézt do ženské věznice. Boschovi volá žena, které jako chlapec říkal teta Netty, Annette McKayová. Zve ho k sobě, brzy zemře. Ví, kdo zabil jeho matku … (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Je to drsná klientka!“ „Ako ľad, chladná a pálivá.“ „Takže, čo urobíme s veselou vdovou?“ Len dve veci rozhodli, že som tomuto dielu dala o hviezdičku viac - jednak - ako to hrá Veronica - slizká, sebaistá potvora, ktorej to máte stále silnejšiu chuť spočítať. A záver dielu, kde sa vraciame k súkromným záležitostiam Harryho, k roky neobjasnenej vražde jeho mamy. Irving: „S ohľadom na okolnosti, to chutí skôr ako porážka, než ako víťazstvo.“ ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stala se zde jedna věc, ohledně které jsem hodně zvědavá, co bude následovat. Ajaj...a konec nás vrátí do naděje, že se konečně rozmotá smrt Harryho mamky. Takže...jo...myslím, že jsem zatím nenapsal žádnému dílu jediné špatné slovo. A vím proč :) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I u deváté epizody platí totéž, co u těch předchozích, nedochází k žádné velké akci, a přesto se nedokážu odtrhnout od obrazovky. Evidentně nejsem schopen seriál za něco zkritizovat, takže můžu jen napsat, že jsem se opět skvěle bavil. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama