Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policisté intenzivně pátrají po Dobbsovi a Xavim, kteří uprchli. Holland odmítá dohodu a zdá se, že dojde k soudu. A detektiv Bosch dá prostřednictvím muže z dávného případu zveřejnit kamerový záznam ze střechy naproti Gunnovu bytu... Jerry Edgar poctivě vysvětluje synům Jackovi a Joemu, jak to bylo se střelbou, při níž zabil Woodyho. Jack mu dává pro štěstí medailonek … Policie prohlíží Dobbsův dům, hledá vražedné zbraně. V garáži najde Bosch papírek velikostí přesně odpovídající bankovkám z krádeže, které přivezla nedávno loď. Zdá se, že Cornel Jackson Dobbse a Xaviho obral … Bosch nechce, aby Madie zůstávala sama doma a proto ji na čas nastěhuje ke kapitánu Billetsové. Zatímco Dobbs a Xavi se plaví na Morenově lodi, Bosch se spojí s jeho bývalou manželkou Cindy Wagnerovou. Ta se s ním rozvedla hned po jeho návratu z první mise. Děti neměli, na rodinných fotkách z jeho bytu je jiná žena s dítětem. Hollandův advokát Fowkkes tlačí na Anitu Benitezovou, aby jeho klienta nechala osvobodit. Nakonec se dohodnou na neúmyslném zabití, Holland ale dohodu nepřijme. Dobbs a Xavi doplují do La Paz a tam se na nábřeží jejich cesty rozdělují: Xavi míří za teplem, Dobbs zase na sever … Na hodinkách Jesseho Tafera se najde pouze jeho DNA, nikoli Gunnova … Xavi s milenkou nastupují na loď, plout do Baja Mexico má ale jen dívka, Xavi se s ní sejde později, musí ještě něco vyřídit. V BMW souvisejícím s vraždou Sharkeyho se najde jeho DNA, Morenova ale ne … V televizi se mezitím objeví zpráva, že byl zatčen vrah z korejské čtvrti, mající na svědomí kromě dvou vražd řadu přepadení a loupeží. Jde o jistého Calvina Wilsona, označovaného jako KTK – Koreatown Killer. Je to ale skutečně hledaný zločinec? Bosch se setkává s Markem Taylorem, mužem před 10 lety figurujícím v případu vraždy Lestera Smithe, protože se v domě našly jeho otisky. Pracoval pro jeho manželku, která Smithe ho podezírala z nevěry. Nezabil ho a Bosch ho tehdy podržel. Nyní se na něj občas obrací s nějakou žádostí. Tentokrát chce, aby zařídil zveřejnění flešky, kterou mu předává s tím, aby ji nikdo nespojoval s jeho jménem. Neznámý posel poté donese flešku v obálce novináři Andersonovi, který se spojí s Robertsonem a odevzdá mu ji. Ten zjistí, že záběry jsou pořízené z kamery, po níž najde stopy na protější střeše. Navštěvuje Edgara, který je prozatímně zproštěn služby, a dává jasně najevo, že ví, že je video od Bosche, přestože do Gunnova bytu se v noci chystají vloupat nejspíš bratři Taferové, což by detektiva zbavovalo podezření … Robertson zatýká Jesseho Tafera, na stanici přijde rozzuřený Rudy, jehož výslechu se ujme Bosch … Edgar se už nějakou dobu snaží dovolat Taylorovi a zeptat se ho na Bosche a deset let starý Smithův případ. Nakonec se dovolá a Taylor si s ním dává schůzku. Když vyjde Edgar před dům a blíží se k autu, někdo ho postřelí. Těžce zraněný se skryje za autem a podaří se mu přivolat pomoc. Rukou se natahuje po medailonku od Jacka, který mu vypadl z kapsy … (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I osmá epizoda přináší poměrně líné tempo a příběh se příliš neposunuje kupředu, spíše se rozšiřuje. Tvůrci se zatím zdařile vyhýbali budování napětí, lehce jim to ujelo pouze v závěru dílu, což mě potěšilo, ale na druhou stranu mě zklamalo hloupé jednání Jerryho Edgara. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový ten díleček, kde se na oko (opět) nic neděje, ale (opět) se dozvídáme věci pouze dokreslující obraz. Jako by si tvůrci dali za úkol profiltrovat své diváky. Co jsem zatím byla svědkem událostí z třetí série, sedělo by to :D ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál naprosto ničím nepřekvapí. Jedno klišé vedle druhého. Teď mi to už nedalo. Fakt se bude už druhou epizodu řešit otázka, jak se cítí náš chlapec, který si poprvé vystřelil?  A opravdu se nemůžeme vyhnout manželským šarvátkám ohledně bezpečnosti rodiny, když  ta pinda  věděla , že si bere policistu? A opravdu k tomu musí nakonec dojí? Bože, to je všechno tak strašně otřepané. Téměř každou scénu můžete předvídat. Je to dokonalý koncentrát všeho, co jsem kdy v  kriminálkách už viděla. ()

Reklama

Reklama