Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maddie velmi těžce nese matčinu smrt. Sheehan volá Boschovi, ale policie stále neví, kde se skrývá. Mezitím probíhají pouliční nepokoje v souvislosti s Eliasovou vraždou. Maddie po škole není na místě, kde ji Bosch vyzvedává. Začne ji hledat... Maddie, zdrcená matčinou pro ni nepochopitelnou smrtí, se rozhoduje jít do školy. Doufá, že mezi kamarády jí bude lépe. Bosch ji má po škole vyzvednout … Harrymu volá Sheehan, prý ještě musí něco vyřídit a pak se ukáže. Bosch o tom informuje Robertsona. Edgar si od soudkyně Simmonsové vyžádá číslo, z něho kdosi pozval Eliase na schůzku, při níž byl zastřelen. Jméno volajícího se ale zjistit nepodaří … Lincolnová a Snyderová z vnitřního sledují bývalého policistu Drakea. Zdá se jim to zbytečné. Drake nedělá nic neobvyklého, nakupuje a zanese laptop do zastavárny. To Robertsona upoutá: Drake nenáviděl techniku, laptot tam tedy jen ukryl. Snyderová tam okamžitě jede a skutečně se ukáže, že si ho zanedlouho potom vyzvedl Sheehan. Bosch je na místě střelby, když mu volá náčelník Irving: Walker ho informoval, že jeho šoférovi Rodriguezovi někdo ukradl z auta zbraň. Na záběrech z kamer sleduje policie dva muže na rychle ujíždějící motorce Kawasaki-Ninja, z nichž jeden zastřelil Eleanor. Oba jsou dokonale maskováni helmami … Maddie odchází ze školy. Bosch ji nenajde, když pro ni jede. Začíná ji hledat, dívka se ale vypravila ke kamarádovi Kyovi Hartmanovi, protože ve škole nechtěla zůstat. Podle fotografie v dívčině pokoji a díky adrese, kterou mu dá její kamarádka Becca, Bosch chlapce vyhledá a Maddie odváží. Nakonec vyhoví jejímu přání a zaveze ji do úřadu koronera, aby se podívala na svou matku … Poručík Billetsová rozděluje policisty na stanoviště, kde mají dohlížet na manifestující. Bosch informuje Irvinga, že policisté Bennettová a Pell odhalili podezřelého v případě požáru domova důchodců v Riverwatch. Irving si vyslechne podrobnosti, které se podařilo vypátrat ohledně mladé Afroameričanky Desirée Zealyové, jedné z organizátorek současných nepokojů. Při pitvě, jíž se účastní detektiv Lincolnová, je z těla Howarda Eliase vyjmuta smrtící kulka … Robertson se ve svém oblíbeném baru setkává s Drakem a jasně mu sdělí, že vraha Eliase hodlá vypátrat a také že ví, že se s ním Drake spojil a dal mu peníze … Zatímco si Edgar, který Eleanořin mobil předal zvláštnímu agentovi Griffinovi, prohlíží v počítači záběry natočené agentkou v čínské restauraci, Bosch s Maddie spolu večer rozmlouvají o matce. Maddie chce vědět, o čem spolu mluvili v kavárně těsně předtím, než ji někdo zastřelil. Bosch se zdráhá dceři potvrdit, že se Eleanor a Reggie chtěli rozejít … (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to divné... Kto ešte vedel, že sa má Harry stretnúť na obede s Eleanor? „Jasné. Nedaj Pán Boh, aby sme niekoho znepokojili.“ „Ulice sú špinavé, môj priateľ. Pravidlá sú to, čo máme.“ ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá epizoda nebyla vcelku špatná, ale i tentokrát ději scházelo tempo, nedočkal jsem se ani pořádné porce napětí a na atmosféru už tvůrci zřejmě úplně rezignovali. Je fakt škoda, že se scénář nesnaží držet Connollyho knih, myslím, že bych pak neměl důvod ke stížnostem. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama