Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Harry Bosch se ocitá uprostřed pouště. Využije narkomanky, aby poslal zprávu Edgarovi. Všichni ho hledají, obzvlášť znepokojená je Maddie. Policie najde mrtvého Oscara Pineta, bratrance Josého Esquivela. Zatkne jednoho z vrahů lékárníka a vyslýchá i Josého... Zatímco Maddie marně shání otce a volá Edgarovi i Billetsové, letadlo s Boschem a dalšími narkomany přistane v poušti. Pak jsou dovezeni do jakéhosi tábora. V Boschově batohu se najde zbraň a šéf gangu Dalton Wash si s ním o tom pohovoří. Bosch se snaží sblířit s Elizabeth Claytonovou, která zde byla již několikrát. Ta se nakonec zmíní o své zavražděné dceči Daisy, jejíž vrah nebyl nikdy nalezen … Advokát Cronyn se schází s novinářem Andersonem a naléhá na zveřejnění článku očerňujícího Bosche a zdůrazňujícího Bordersovu nevinu. Mezitím je nalezen mrtvý Oscar Pineto, bratranec Josého Esquivela mladšího. Je patrné, že byl mučen a pravděpodobně prozradil, že se jeho bratranec skrývá v Bakersfieldu. Detektivové Pierce a Vegová se tam okamžitě vypraví … Poručík Billetsové se ve věci Harryho Bosche setkává se svou přítelkyní, soudkyní Sobelovou. Henryové neúnavně pátrá po něčem, co by pomohlo očernit Bosche. Volá jí novinář Anderson, zatím mu ale nehodlá nic prozradit. Anderson žádá i o rozhovor s náčelníkem Irvingem, který také hledá Bosche. Billetsová už nebude moci dlouho zamlčovat, že nikdo neví, kde je, přestože Edgad se usilovně snaží vypátrat, kam malé letadlo letělo … Lidé z dodávky si v lékárně v Crown Valley obstarávají další prášky. Bosch ukradne parfém, který strčí do batohu Claytonové spolu s papírkem se zprávou pro Edgara. Upozorní na „zlodějku“ strážného v obchodě a žena je zadržena. Trey, který má na Bosche spadeno od začátku cesty, ho podezřívá a prozradí to. Wash to ale nechá být, zdá se mu, že by se jim „veterán Railly“ mohl někdy hodit. Detektivové Pierce a Vegová jedou do Bakersfieldu, kam přijíždí i jeden ze střelců z lékárny, Hart. Podaří se jim ho zneškodnit a s pomocí místní policie zadrží i prchajícího Esquivela mladšího. Náčelník Irving se stále zabývá případem mrtvého Vasqueze,  kterého údajně v sebeobraně zastřelil policista Robson. Když vyšetřovatelé vyslýchají Harta, přihlížející José Esquivel prohlašuje, že ho nikdy neviděl … Maddie se účastní večírku organizovaného rodiči jejího spolupracovníka Toma. Mezi přítomnými je plno právníků. Brzy odchází domů, má strach o otce a nejasné tušení, že se mu něco stalo. Při prohlídce „zlodějky“ Claytonové najde policie papírek s telefonním číslem Edgara a vzkazem, který zní: „Víš, co udělat. Drž pevně“. Edgar oznamuje volajícímu policistovi, že se okamžitě vydává na cestu za ním … Andersonův šéf dává svolení, aby byl publikován článek věnovaný případu Prestona Borderse … (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hoci sa nam tu dost jasne crta dalsi vyvoj udalosti...Boschova fotografia v novinach, ziadost o "extrakciu", dcerin mobil, policajny prezident..atd., napriek tomu dufam, ze nas tvorcovia este prekvapia. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z první sezóny Bosche jsem byl přímo nadšený, s přibývajícími sériemi ale kvalita seriálu klesala, takže jsem očekával, že v páté řadě dojde u jednotlivých epizod až na dvouhvězdičkové hodnocení. Kupodivu se tak nestalo, tvůrci mě překvapili a přišli se slušně fungujícím příběhem, který nepostrádá napětí, přestože díky předloze vím, jak to asi dopadne. Zatím velmi slušný počin. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama