Reklama

Reklama

Bosch - Season 6

(série)
Trailer
USA, 2020, 7 h 26 min (Minutáž: 42–48 min)

Předloha:

Michael Connelly (kniha)

Hudba:

Jesse Voccia

Hrají:

Titus Welliver, Jamie Hector, Amy Aquino, Madison Lintz, Lance Reddick, Troy Evans, DaJuan Johnson, Abby Brammell, Mimi Rogers, Gregory Scott Cummins (více)
(další profese)

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bosch se nám už natrvalo propadl do unyle nudné a sterilní konzervačky, kde se stále dokola a na pravidelnou přeskáčku pořád jen rutinně žvaní: v kanceláři, v hospodě, v domácí chatce (kterou jsme mimochodem loni v LA navštívili) nebo někde na návštěvě s odznakem a potom znovu nazpět v kanceláři atd. a člověk u poloviny postav už zase za chvíli ani neví kdo je kdo a co a proč se tam vlastně řeší a s čím to souvisí. A jednou za losangeleský rok tam někdo na chvíli zamává pistolí. A to je tak vše. Nepoučil jsem se z minula a myslel si že by se to snad mohlo zase nějak vylepšit. Tak bohužel. Je zjevné že tenhle kdysi nadějný Boschomlýnek už hodně přesluhuje a točí se a klepe naprázdno. Může ale zase účinně nahradit večerní počítání oveček... tak aspoň něco no ... pro mě bezkonkurenčně nejslabší série (a to už předchozí dvě nebyly nic moc) ... už se ani nenamáhali udělat náznak nějaké slušnější akce aspoň na konci ... La Casa de Boschel ... V příští sérii bude Bosch spolu s lojtenantkou a tou vysloužile přetučnělou dvojicí Laurel a Hardy asi už jen vysedávat na zahrádce domova důchodců a s pistolí na zadku řešit ukradenou pampersku ? ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě nejlepší série. Z počátku jasný hlavní případ se postupně solidně zamotá a jak je dobrým zvykem u tohoto seriálu je tu ještě asi deset dalších vedlejších linií, které jsou také zajímavé (snad až na Irvingovu politickou kariéru). Samozřejmě se tu opět velmi dobře pracuje s postavami a prostor dostávají i ty mnohdy vedlejší figurky a dostávají ho zaslouženě…85% ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prach po explozi se už usazuje i já zvolna vychládám a nebudu tu stupiditu z poslední epizody dále hrotit. Šestá sezóna mě mile překvapila. Byl jsem připraven na pokles kvality, proto jsem tuto řadu tak dlouho odkládal, ale mé obavy se naštěstí nepotvrdily. Dvě epizody v úvodu na mě sice nepůsobily příliš přesvědčivě, pak ale příběh chytil tempo, Hieronymus Bosch se vynořil ve skvělé formě, policie postupovala při vyšetřování od důkazu k důkazu a já jsem si musel přiznat, že se velice dobře bavím. Na jednu sérii toho Bosch a spol. vyřešili poměrně dost a já jsem moc rád, že tvůrci seriálu neudělali touto sezónou Michaelovi Connellymu ostudu. / Poučení: Neboj se. Někdy se může ukázat, že tvé obavy byly zcela zbytečné. A někdy taky ne. 4*+ ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně nudný seriál, bez napětí, bez akce, bez gradace. Taková americká Ulice jen jakoby kriminálka. Mimochodem, kafe v jakékoliv podobě se v každé epizodě řeší cca 10x až 30x. Zbytek je rychlé občerstvení, miluji tě, já tebe taky, jsi v pořádku? ano a ty jsi taky v pořádku? ano, musím jít, budeš jíst? a promluvme si. :)))) Občas někdo na někoho vystřelí, což se pak řeší dalších několik epizod. A všemu tomu kraluje muž, který spolkl pravítko s pohledem mlčícího gorilího  samce. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší série. Viděl jsem ji s odstupem od ostatních a líbilo moc. Tentokrát nucená spolupráce s FBI, protože z nemocnice je odcizeno radioktivní cesium. Navíc jeden agent vynáší info a k tomu ani u policie nejsou všichni zrovna loajální. Mimo jiné Harry Bosch i po x měsících stále zapáleně pátrá po vrahovi čtrnáctileté Daisy Claytonové a já vlastně nevím proč to pro něj bylo tak osobní. 9/10 ()

Galerie (127)

Reklama

Reklama