Reklama

Reklama

Bosch - Season 1

(série)
Trailer 2
USA, (2014–2015), 7 h 14 min (Minutáž: 39–47 min)

Předloha:

Michael Connelly (kniha)

Hudba:

Jesse Voccia

Hrají:

Titus Welliver, Jamie Hector, Amy Aquino, Lance Reddick, Annie Wersching, Jason Gedrick, Sarah Clarke, Troy Evans, Steven Culp, Scott Klace, Madison Lintz (více)
(další profese)

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (16)

Fr 

všechny recenze uživatele

„NĚKDO TOMU CHLAPCI PŘELÁMAL TÉMĚŘ KAŽDOU KOST V TĚLE A PAK HO ZABIL. TO NEMŮŽU NECHAT BEJT…“ Celý to vypadá jak taková detektivka ze 70-80tejch let. Až na ty mobily, počítače… Je to takový… prostě normální. Normální vyprávění, který má získat sympatie pro Bosche, což funguje… máme držet palce i těm ostatním poldům… to taky funguje. A tím jednoduchým, nevtíravým projevem si mě to prostě postupně získalo, i když nejsem nějakej big fanda zrovna těhle věcí… „A co budeš dělat teď Harry?“ … „Zapomenu na tohle místo!“ … Tak jo, jdu do toho s tebou chlape!  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) První řada se inspirovala knihami Dvanáctá oběť, Město kostí a Park ozvěn od amerického spisovatele Michaela Connellyho. 2.) Thx za titule „?????“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ne ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sérii jsou dojmy prozatím vlažné, detektivka je to slušná, Harry Bosch (Titus Welliver) je sympaťák a vůbec ta krimi narace s odkazy na jeho pohnutou minulost celkem šlape, ale samotné finále řady mi přišlo poněkud banální, neřku-li odfláklé. Ale neházím předmět doličný do řeky a dávám Connellymu šanci ve druhé sezóně. ()

Reklama

Hpatrik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě příjemné překvapení. Bosh je taková nenáročná, příjemně plynoucí detektivka se zajímavou atmosférou a hodně sympatickým hlavním hrdinou. Harry Bosh není žádná primadona, nemá problém s egem, naopak je to fajn chlápek a příkladný rodič. Finále série přinejlepším slabší a zbytečně uspěchané. Slabší 4. ()

davidh76 

všechny recenze uživatele

Není to špatně. Není to špatně napsané ani natočené. Ale vše vysloveně srážejí místy až ochotnické herecké výkony. Tak průměrné a místy až podprůměrné zahraný seriál jsem už dlouho neviděl. Až na pár výjimek (bývalá Boschovy žena, Boschovy šéfka, Boschuv černošky šéf) je to občas až směšne. Takhle blbě to nehrají ani v Ulici apod. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal bych, že v ději vytěží to symbolický jméno, který pro něj vybrali, že se s Hieronymem proletíme peklem, nebem, abychom se nakonec dostali do ráje nebo naopak, ale on to byl celou dobu “jen” policajt Harry a místo nějakých jinotajů to byla jen kriminálka +, přičemž za to plus si můžete dosadit Harryho zevrubně pojatý soukromí. V tomto směru mě to vlastně trochu zklamalo, klidně se mohl jmenovat třeba Smith. Ale jinak to bylo výživný a akční, jenom jim lehce haprovala kamera či co, dost často se to halilo do jakési podivné tmy. Ten spletitej děj mi to ale vynahradil. Jen přemýšlím, jestli v tom chci pokračovat, na 7 sérií se necítím. Jednu bych ale ještě dát mohl… ()

Galerie (61)

Reklama

Reklama