Reklama

Reklama

Bosch - Season 4

(série)
USA, 2018, 8 h 1 min (Minutáž: 44–52 min)

Předloha:

Michael Connelly (kniha)

Hudba:

Jesse Voccia

Hrají:

Titus Welliver, Jamie Hector, Amy Aquino, Madison Lintz, Lance Reddick, Sarah Clarke, Paul Calderon, Winter Ave Zoli, DaJuan Johnson, John Getz (více)
(další profese)

Epizody(10)

Recenze (14)

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tuhle poutavou kriminálku se prostě dívá samo, stejně snadno jako se dozajista otáčejí stránky bezpochyby podobně napínavé knižní předlohy... Člověk by neřekl, kolik stěžejních případů lze umně natěsnat do jedné sezóny tak, aby celek nepůsobil zmatečným dojmem. Smekám. Bosch je úžasně napsaná postava. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá sezóna seriálu si u mě zajistila pozici zatím nejslabší řady. Po kvalitní atmosféře, se kterou Bosch začínal, nebylo ani památky, s akcí se převelice šetřilo a tempo příběhu bylo místy až příliš pomalé. Tvůrci se i tentokrát věnovali i osobním životům jednotlivých hrdinů, na rozdíl od předchozích sérií teď sklouzávali k přílišné hře na city a zejména Maddiina dějová linie často brzdila děj. Jak už jsem napsal v komentářích k jednotlivým epizodám, je škoda, že se scénář více nedrží Connollyho knih, myslím, že by to seriálu mohlo jedině prospět. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

stále velmi dobrá detektivka, kterou ale tentokrát lehce brzdí soukromé linie (hlavně ta Edgarova) a vlastně i sám Bosch. Já beru že je jaký je, ale tentokrát mi ta jeho zatvrzelost a potřeba vše vyřešit po svém ke konci dost iritovala (jakkoliv sem měl pro jeho pohnutky pochopení vzhledem k tomu jak moc osobní pro něj tahle série byla). Trošku mě mrzí i styl vyřešení případu Kat, u kterého jsem docela dlouho čekal co z něj vyleze a kam se posune a nakonec skončil tak jak skončil. I když i takové věci se nejspíš stávají...80% ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošec jiná řada, kde se toho točí více kolem rodinných problémů. I tak to stále neztratilo svoje kouzlo a já se těším na každý díl, jako na smilování. Titus je machr a užívá si to, nejlepší postava Irving, který baví v každém díle. Konečně došlu k zúčtování a já už se nemůžu dočkat, s čím přijde další řada!!! 8/10 ()

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bosch a jeho (los) andělsky pulzující komunita (včetně Fantomase ve funkci policejního náčelníka) navazují standardním a možná už i lehce rutinním způsobem na předchozí příběhy, situace, postavy, dialogy i osvědčený služební i soukromý folklór. Laťka stále poměrně vysoko zavěšena, ale přesto se tak nějak nemohu zbavit dojmu, že zápletka byla tentokrát možná o chloupek méně nosná, celé trošinku upovídanější, člověku chvílemi úplně přesně nedocházelo kdo je kdo a jakou má souvislost s dějem a kupodivu i samotné finále bylo poněkud vlažnější, bez výraznější gradace a nějaké hmatatelnější snahy vytvořit opravdovou (a možná i trošku akčnější) kulminaci celého příběhu, jak by člověk tak nějak skromně očekával. Ale i tak pořád ještě více než dobré (i když lepší už možná bylo ?). A nad tím vším moudře a neúnavně doznívá onen spravedlivý chór rozhorleného místního lidu: "No justice - no piss !" :)) ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama