Reklama

Reklama

Bosch - Season 3

(série)
Trailer 3
USA, 2017, 8 h 31 min (Minutáž: 51–52 min)

Předloha:

Michael Connelly (kniha)

Hudba:

Jesse Voccia

Hrají:

Titus Welliver, Jamie Hector, Amy Aquino, Madison Lintz, Lance Reddick, Troy Evans, Paola Turbay, Paul Calderon, Arnold Vosloo, Gregory Scott Cummins (více)
(další profese)

Epizody(10)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (15)

EdaS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třeří Boschova série si drží úroveň té druhé. Sice bych si jako Connellyho velký fanoušek dokázal představit adaptace jednotlivých románů místo míchání případů z několika knížek, stejně jako zasazení do devadesátek (a Harryho vietnamskou minulost), ale jinak si člověk nemá na co stěžovat - jde o parádní kriminálku staré školy a Titus Welliver prostě JE Harry Bosch. ()

JohnyD 

všechny recenze uživatele

Stále najlepšia bežiaca kriminálka v "bedni" a vývoj a psychológiu hlavnej postavy mu proste musia závidieť aj jeho najväčší konkurenti. Naviac tvorcovia si evidentne šetria strelný prach do 4. série. Nováčikovia tiež nesklamali a najmä Paul Calderdon idúci Boschovi po krku je proste skvelý. Bosch tie kriminálne klišé podáva s takou gráciou, že má bližšie k TD1 ako televíznej zábavke typu Criminal Minds alebo NCIS a k tomu sa dokáže venovať čas aj ďaľším postavám a zabaliť to do skvelého vizuálu. Prekvapuje to niekoho pri Connellym a E. Overmyerovi (The Wire)? Bosch je presne ta látka pre seriál, kde si užívate tú partiu na policajnej stanicii, zákulisné hry.... chválabohu, že to Hollywood posral a vrátil práva Connellymu, ktorý ich predal Amazonu. 9/10. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

oproti dvojce lehčí ústup ze slávy. Jako obvykle i tentokrát se řeší hned několik případů, ale jeden není zas až tak zajímavý, druhý je zase extrémně překombinovaný a třetí se nijak neuzavře (leda že by to byla připravená půda pro další série). Sám Bosch je tu navíc ve vší své tvrdohlavosti a umíněnosti chvílemi skoro až otravný a jeho charisma jede sotva na půl plynu. Na druhou stranu si díky tomu pro sebe krade víc prostoru Jerry a ten si ho docela zasloužil. Bosch je stále výborná kriminálka, ale po prvních dvou sériích sem čekal přeci jen trošičku víc...75% ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Harry Bosch je zkušený detektiv ze staré školy, s nímž to nemají jeho nadřízení dvakrát jednoduché. Nyní však musí v ulicích Los Angeles vyřešit vraždu bývalého vojáka. V seriálové adaptaci populárních kriminálek spisovatele Michaela Connellyho se představí neprávem přehlížený Titus Welliver. Za mě 90% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The blameless protagonist... yours truly... swept up in a pulp-novel fiction spun by this self-appointed accuser and executioner. But he will get his hard reversal in the final act, when all mysteries are revealed. Son of a whore. Literally. His mother was killed by one of her clients. Vengeance boils in Harry Bosch's blood. It all gives me the chills. But like any good villain, Bosch sees this world through the narrow filter of his broken childhood. He wants to save his mother. He wants to punish her killer. He sees in me all the things that roil him... success and sexuality and... and a healthy disregard for his tenuous authority." ()

Galerie (58)

Reklama

Reklama