Reklama

Reklama

Bosch - Season 2

(série)
Trailer 1
USA, 2016, 7 h 38 min (Minutáž: 42–49 min)

Předloha:

Michael Connelly (kniha)

Hudba:

Jesse Voccia

Hrají:

Titus Welliver, Jamie Hector, Amy Aquino, Sarah Clarke, Madison Lintz, Jeri Ryan, Brent Sexton, Lance Reddick, James Ransone, Erika Alexander, Leisha Hailey (více)
(další profese)

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (12)

Hpatrik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znovu poctivě natočená a pomalu odsýpající detektivka s nebývale sympatickým Welliverem v roli detektiva Bosche. Nebál bych se říct, že o dost lepší než první série s výbornou hlavní i vedlejší zápletkou. Asi bych si jen postěžoval na absenci českých titulek na Amazon Prime, protože se tady dost rychle mluví a dost často je v tom i dialekt (policejní, lokální), takže se v tom občas ztratím. Na další sezóny se těším každopádně. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bosh je v druhé řadě jistější v kramflecích a výlety do Vegas nabízí lákavé prostředí plné casin a šlapek. Shodou okolností je Kufrové tango, které sloužilo za hlavní zdroj inspirace druhé řady, první Connelyovka co jsem četl a její převedení do seriálové podoby mě potěšilo. Dokonce vylepšilo slabší části knížky. Výhledy z Boshova domu jsou luxusní. Návnada v podobě nové stopy ohledně vraha matky jako finále super. To abychom nepřišli o pesimistickou pachuť v závěru. Těším se na třetí řadu. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

a já Harrymu tu plnou palbu dám. Stačily dvě série abych si tenhle seriál a jeho hrdiny zamiloval a přijal Bosche jako plnohodnotnou náhradu za Wire. Druhá řada krom hlavního případu opět řeší ještě pár dalších odboček a postupem času do sebe většina krásně zapadne. Píši většina, protože podobně jako ve Wire tak ani tady nedojde vždy k uspokojivému rozuzlení přesně tak jako v reálném světě. I když sice úplně nechápu proč sem Bosche minul při premiéře, ukazuje se tohle opomenutí ve finále jako výhoda a v klidu se tak bez čekání mohu vrhnout na další sérii...85% ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mrtvé tělo nalezené v kufru auta na Mulholland Drive má jak se zdá spojení na mafii a vede detektiva Harry Bosche po nebezpečné stezce korupce a nekalých praktik, která se táhne do Las Vegas a zpět. Případ se stává složitější a osobní, a Bosch je v hledání pravdy neúprosný, temné stranky policie přichází na světlo. Za mě 90% ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série začíná tím, že Harry Bosch běží do kopce, aby se dostal do formy, než ho povolají zpátky do služby. V tu chvíli to vypadá, že je na tom dobře a hned o pár minut později to i prodá, když chytí zločince na útěku. Po zbytek série už se pak ale jen tak kolíbá na těch svých ikskových nožičkách- žádnej atlet to vážně není a já si říkám, že měl Titus z prdele kliku, když na tyhle rozbolavělý kolena chytil v té ohromné hollywoodské konkurenci podobnou roli. Protože ten seroš je po všech stránkách nadstandardní a jen představitel hlavní role mi paradoxně přijde poměrně všední a nikterak výraznej. Napsaný je to ale moc dobře, jen to není nic jinýho, než dobrá krimi a pro mě trochu ztráta času. To je ale můj problém, Bosch za to nemůže. Snaží se mě potěšit, seč může. ()

Galerie (197)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama