Reklama

Reklama

Celeste Buckingham - Crushin' My Fairytale

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
Slovensko, 2013, 4 min

Recenze (6)

kingik 

všechny recenze uživatele

Mladá zpěvačka na sobě pracuje a to nese své hudební plody. Ty je třeba trhat, dokud jsou zralé a chutné, aby se do nich nedal nějaký (bulvární) škůdce, který si nesmlsne na její hudbě, ale nad jejím účinkováním v X Factoru. To jí strhává kredit, protože hudebně dokáže zabojovat a dbá na to, aby klip měl, když už ne přímo světové parametry, tak aby na lokální scéně vypadal kvalitativně velmi dobře, a to se daří. Pár droboučkých faktorů se klidně dalo odbourat a mezi ně spadá malá holčička, která v klipu vystupuje úplně zbytečně, protože Celeste by to se svým zjevem zvládla i bez výpomoci. A tady jí to dokonce mimořádně sluší. Vizážisté si s ní dali práci, aby z ní skutečně udělali pohádkovou princeznu. Střídavé prolínání pohádkové podoby s její civilní je velmi dobře zvládnuto. Proti klipu, až na pár drobností, nemám výtek. Písnička je také poslouchatelná. V angličtině je interpretka velmi zdatná a dává si poměrně záležet, aby její texty nebyly jednoduché a neobsahovaly dokola opakující se anglické fráze, které jsou příliš často k slyšení v jiných písničkách, a dbá na to, aby byly rozvíjeny. V českém překladu, jak už je známo, to zrovna nezní nejlépe a barvitě, ale právě to angličtině a její zpěvnosti nevadí a na ničem jí to neubírá. Mně vlastně na písničce nic moc nevadí, ale právě největší sympatie Celeste u mě nemá. To tak bývá, když nadějná zpěvačka vleze do poroty pofidérní soutěže a tam ze sebe dělá trapku. A když už má tak bujné ego, bujnou hřívu, tak by neškodilo, kdyby se přestala dělat tak důležitou. Hudbu, ač ji do svého poslechového repertoáru pravidelně nezahrnuji, má docela poslouchatelnou a klipy vypiplané nad poměry slovensko-české tvorby. 60% ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Nesmírně chytlavá věc od Celeste. Když jsem to slyšel prvně v rádiu, opět jsem si myslel, že jde o nějakého zahraničního interpreta... :) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Profesionálnosť, ten klip je nádherne tematicky vymyslený. Rád si to púšťam a spievam Crushin' Crushin' a tak ďalej. Celeste je pekná a talentovaná, ide jej karta ako sa obrazne vraví, veľmi dobré, až na pár pasáží, človeku z toho môže aj šibať po čase, no dá sa to púšťať častejšie, až tak otravné to nie je, aj keď je to taký umeleckejší pop. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na takto kvalitný ( ale zvukovo nijak originálny ) song, ide o dosť podradný videoklip. A viem, že Celestine videá vedia byť viac ako obstojné ( viď I WAS WRONG ). ()

Reklama

Reklama