Reklama

Reklama

Majk Spirit & Celeste Buckingham: I Was Wrong

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
Slovensko, 2013, 4 min

Recenze (8)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Blbý song se dá zapít jenom (Majkem) špiritusem. A ten nepotřebuje reklamu jako dva produkty známých značek, které se tady (kdo ví proč) objeví. Smrtící spojení Majk Spirit & Celeste Buckingham vyprodukovalo absolutně odpadní hudbu. Maník v bělostné a rozepnuté košili jde a hoperskými gesty dává najevo svoji uměleckou nadřazenost a rádoby invenci, kterou dodává hudebnímu stylu, který by se bez něj obešel a ještě by byl rád, že má od takových "umělců" pokoj. Tohle je čisté kurvení hudebního stylu ve kterém nehudebník Majk Spirit nemá co nabídnout a už vůbec ne čím hudebně ohromit. Pokud se holedbá, jak je jeho hudba moderní a zřejmě i určitým mezníkem, tak bych chtěl mít jeho sebevědomí. Při poslechu jeho hudby mladý posluchač dostane to, co už ve světě neplatí ani za standard a písničku si taky dovedu odmluvit a nepotřebuji na to výpomoc Celeste Buckingham. Ta ještě chtěla písničku zvrátit do poslouchatelné polohy, ale místo toho přišla jakási asexuální poloha ve vaně a tentokrát se na ni nedalo ani moc koukat, protože jí to opravdu vyjímečně neslušelo. Na netvůrčího pitomce v rozevláté košili, co rapuje ve slovenštině tak hrozně, že je lepší poslouchat skučet vítr, se opravdu dívat nehodlám. Klip nestojí za moc. Nebarevný, což je obrazová forma, kterou neshledávám atraktivní. Zpomalené záběry byly úplně zbytečné a písnička v kombinaci dvou jazyků, je něco naprosto nevkusného. Song o ničem. Oba interpreti jeden horší než druhý. Vůbec bych to nenazýval hudbou. Antihudba - to je přesný termín toho, co jsem viděl a slyšel. Pane Dušička alias Majk Spirite opravdu lituji ty, kteří si koupí nebo vypálí vaši hudbu. Musejí být hodně zoufalí. Mé hodnocení: 0% ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Na I was wrong nedám dopustit. Podle mě se jedná o nejlepší československou RnB/Hip hop skladbu i videoklip vůbec a snad si i troufnu říct, že si umím představit, že by to mohlo fungovat i ve světě. Naprosto nádherný song - jak rap Majka Spirita, tak zpěv Celeste Buckingham je naprosto super, navíc se skvělým textem. Co se týče klipu, tak tam si (dobrá, až na ten product placement) neumím představit lepší práci. Vypadá to opravdu úchvatně. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Až na tú reklamu v klipe je to krásne umelecké dielo. Kedysi si bol Michal Dušička svojimi názormi veľmi istý, prešiel vývinom, kde poriadne skritizoval hlavný prúd, proste všeličo, no potom urobil sebareflexiu a prijal niektoré veci akoby za samozrejmé a snaží sa ich využiť vo svoj prospech, aj keď vníma určitú pochybnosť, je to akoby tým, že nenašiel alternatívu a tak hľadá to dobré, napríklad nové spevácke talenty, v podstate zlých veciach akými sú napríklad karaoke reality šou. Podľa mňa sa to vystupňovalo do piesne Čo vlastne vieme. Od Suverena sa podľa mňa líši tým, že sa úplne nezmenil, nedokázal poprieť niektoré svoje chyby a ísť aj vlastne proti prúdu. Aj keď aj Suvereno sa podľa mňa ešte hľadá. Podľa mňa druhý Rytmus sa z neho nestane, nevyzerá na to, no ponúknuť niečo nové podľa mňa nedokáže, ak pôjde týmto smerom. Album Nový človek je podľa mňa jeho vrchol na nejakú tú dobu. Klip mi pripomenul iné zahraničné diela. Vďaka Celeste je to po hudobnej stránke skvelé, no a vďaka Michalovej po textovej stránke ako tak dobré. Je to taká divná moderna, no obtrazne povedané na zadok z toho nepadám. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Skvelý song ( jediné mínus je rap - je jedno kto by tam bľabotal ) a jeden z najlepších novodobých slovenských videoklipov. Možno námetovo biedne, ale vizuálne spektakulárne. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Kedže sa klip natáčal,ak ma ovšem môj zdroj neklame až v Spojených štátoch,mohli z neho vytrieskať daleko viac scén.Inak Majk Spirit je správny človek a raper s dušou na správnom mieste.No a mladá Celeste je oživenie nudného slov.hudobného priemyslu,ktorá mi zatiaľ ako sa zdá nevadí.Uvidíme neskôr. ()

hotentot 

všechny recenze uživatele

Dobrý videoklip. Majk Spirit určite týmto dielom posunul hranice slovenskej hudobnej scény. Celeste Buckingham sa po SuperStrar pekne vyšvihla. ()

Reklama

Reklama