Reklama

Reklama

Celeste Buckingham: Run Run Run

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
Slovensko, 2012, 4 min

Recenze (7)

kingik 

všechny recenze uživatele

Celeste si sama v textu písně upozornila, jak na její song reagovat. Ano, vzít nohy na ramena. První, co u zpěváka je podstatné a nemusíte znát ani jednu písničku, jsou sympatie. Když se Celeste ve svém klipu zjeví, tak ani špetka sympatií na mě jako na diváka nepřeskočí. Nemusím si přece s ní hned potykat, ale na mě ona vůbec nijak nezapůsobila. Pokud interpretka nemá moje sympatie, tak sotva je může mít její song a tenhle patří k zvláště nudným a otravným. Opět z něj nic nejde. Typický příklad písničky, která se bude omílat x krát za den v rádiu až se natolik zprotiví, že příštímu hudebnímu počinu této zpěvačky se vyhnu. Přihlédnu k obrazovým kvalitám klipu, které jsou na evropské poměry poměrně z kvalitního ranku. Režie cíleně a soustředěně zachycuje zpěvačku v celé její kráse a její fanoušci jsou jistě s každým jejím hudebním videem nepochybně nadšeni. Nekritický pohled na ní je jedna věc a konstruktivní kritika věc druhá. Její klipy jsou na úrovni, ale zpěvačka mě ničím nezaujala a ani neoslnila. Její song "Run Run Run" je natolik nezajímavý na poslech, až se divím, že s ním měla úspěch. Neznamená to však, že bych se jménu Celeste Buckingham na příště vyhnul. Uvidíme, co z hudebního hlediska přinesou její hudební zítřky. Vyhledávanou se pro mě rozhodně nestane. Mé hodnocení: 20% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Jedno z tých lepších popových diel, aj keď až taký pop to možno nie je. Celeste tu ozaj zažiarila, klip ma mierne pobavil vďaka tým pánom v ňom, no mohli sa s tým viac pohrať aj po hudobnej stránke, lebo to Run Run Run už časom môže byť nepríjemné, ale aj po klipovej, aby to bolo zaujímavejšie, ale je to fajn. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jeden z toho lepšieho, čo Slovensko v oblasti hudby a videoklipov vyprodukovalo. Tu sa rozhodne smerovalo vyššie. Nikdy som nepochopil, prečo ak má niečo sound a video svetových rozmerov, tak to ( väčšinou ) nikdy neopustilo hranice? ()

Reklama

Reklama