Reklama

Reklama

Dobývání vesmíru

(pořad)
Publicistický / Krátkometrážní
Česko, 2010, 3-4 min

Týdenní zpravodajství z kosmonautiky a astronomie, který běží na internetové televizi Stream.cz od roku 2011. (StreamCZ)

Recenze (19)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Jsem rád za tento pořad, jehož náplní jsou informace o pokroku v lidském poznání, jak název napovídá, z oblasti kosmonautiky. Je potřeba mít i nějaké veskrze pozitivní zprávy :). Autoři také provozují web www.kosmonautix.cz, který mohu rovněž doporučit, např. pro živé komentované přenosy startů raket s lidskou posádkou nebo v případě významných výzkumných projektů (tento týden např. Exomars 2016, zítra nás čeká start další posádky na ISS v lodi Sojuz TMA-20M). ()

seko0408 

všechny recenze uživatele

Zaujimave poznatky o vesmire a kozmonautike na jednom mieste. Vzdy sa dozviem nieco nove, zaujimave. Som naozaj rad a dufam ze tak skoro neskonci :) ()

Lucas87 

všechny recenze uživatele

Z těch sraček na streamu je to jeden z dalších vzdělávacích pořadů což je plus, ovšem hlas autora už beru spíš jako mínus. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitní pořad, který každý týden přináší novinky z kosmonautiky. Jestli se zajímáte o kosmonautiku, tak je tento pořad pro vás. Jelikož je to můj srdcový obor, tak se to projevuje na hodnocení. Hodnocení: 93/100. ()

Jungler 

všechny recenze uživatele

Každy týden výtah aktuálních informaci o mém srdcovém oboru? K nezaplacení. Navíc perfektně fundovaně zpracovaný! ()

Dave_ff 

všechny recenze uživatele

Výborný pořad, který sleduji pravidelně od jeho prvního dílu! Myslím, že Dušan Majer má větší rozsah vědomostí a informací z oboru, než leckterý "odborník"... ;) ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Zajímavá fakta, dobrý časový formát. Jen pana Majera bych nechal na postu režie a scénář a za to bych mu dal 5*. Jen bych vybral na komentář někoho se vzučnějším hlasem (nic osobního, ale každý nemá krásný poslouchatelný hlas, proto nedávám 4*) ()

Orbitus 

všechny recenze uživatele

Výborný pořad o kosmonautice. Každý týden nový díl, politikou neovlivněný komentář (což se v dnešní době hledá velice těžko). Na to jak jsou díly krátké jsou věcné a je tam vše co člověk potřebuje vědět. Spolu s A DOST! je to jediný kvalitní pořad na streamu. ()

Pohorelda 

všechny recenze uživatele

Myslím, že parádní pořad, který informuje o kosmonautice a je paráda, že to v čr je... Je skvělé, že v tomto pořadu se dá dozvět hodně věcí, které na internetu nelze najít nebo je to hodně obtížné. ()

OrelCop 

všechny recenze uživatele

No hlavně jediný pořad na Streamu, který k něčemu je. A ne zbytek těch sraček. Dušne, fandím Vám!!! Jen tak dál. ()

heuger 

všechny recenze uživatele

Chcete vědět, co se zhruba děje ve světě kosmonautiky a nechcete se hrabat desítkami článků každý týden? Tohle je potom jasná volba. ()

prybka 

všechny recenze uživatele

Pořad rád a pravidelně sleduji. Vždy zaujme toho kluka ve mně, který chtěl být kosmonautem. Lidé na něm často kritizují formu. Já na něm oceňuji obsah. Je to pro mne užitečná rešerše toho, co se odehrálo zajímavého z hlediska vědy a techniky. Pokud se týká formy, tak i zde má pro mne pořad mnohé plus. Pan Majer ovládá českou terminologii a chápe principy. Nedodává si světovosti komolenou angličtinou. Myslím, že na textech dost pracuje, aby vypadaly jednoduše a přirozeně a přitom zůstal zachován informační obsah. Takovou odbornou publicistiku mám rád. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších produktů, jež nabízí Stream. Nijak složitě naservírovaný, přesto zajímavý a hodnotný obsah, z něhož si posluchač hodně odnese. Tímto principem se má řídit správná popularizace a tento pořad se ho drží jako pověstné klíště. Moc chválím a fandím! ()

Reklama

Reklama