Reklama

Reklama

Meziplyn

(pořad)
Publicistický
Česko, 2013, 6 min

Režie:

Jan Koubek

Účinkují:

Jan Koubek
(další profese)

Obsahy(1)

Motoristický pořad uznávaného publicisty Honzy Koubka na internetové televizi Stream.cz. Novinky ze světa aut střídají vlastní testy nejnovějších modelů. (StreamCZ)

Recenze (10)

Wyder 

všechny recenze uživatele

Jedny z nejlepších videorecenzí aut u nás. Jedinej problém je u Škodovek, kdy Koubek většinou spíš komentuje budoucí hejt v diskuzích pod videem, než aby se věnoval autu. U ostatních značek ale nemá potřebu trollovat, takže za mě dobrý! :) ()

Evander 

všechny recenze uživatele

Meziplyn Honzy Koubka mám opravdu hodně rád. Krátké, ale úderné recenze, kde padnou ty nejpodstatnější věci a něco málo navíc. Plný počet dávám zejména za to, že po zhlédnutí několika dílů, je zřejmé, že recenze nejsou placeny automobilkami, ale dělány hezky postaru, upřímně a se zájmem. ()

Lucas87 

všechny recenze uživatele

Koubek má občas dobré hlody, ale taky se občas nechá koupit. V tom jeho pořadu Bazarovky jak udělal z lidí ovce a prohlásil, nekupujte si ojetá auta z Německa a zajděte do AAA. To opravdu posral ... a pak když ho vytrollovali, tak raději tipl diskuzi jak to bylo čerstvé u nového dílu. I přesto všechno mu dám 4*, protože autosalon na primě už je taky dost o ničem. Ty jeho trapné vlogy jak všude lozí s tou kamerou jako nějaký pubertální kretén, to je fakt k smíchu :-D prostě pražské netáhlo. ()

vlKousek 

všechny recenze uživatele

Dle mého Koubkovo znalost aut je na velmi vysoké úrovni, stejně jako retorické schopnosti. Opravdu velmi kvalitně podané testy aut, kdy si všimne i relativních maličkostí stejně jako podstatných věcí. Rád se na jeho recence koukám! ()

chup44 

všechny recenze uživatele

Pán Koubek občas niečo prestrelí ale inak je to jeden z najviac objektívnych a nezaujatých moderátorov v ČR,čo je naozaj dobre :-) ()

stenrik 

všechny recenze uživatele

Koubek je borec, na jeho recenze se vždycky hodně těším. Pořad je tak akorát-ani krátký, ani dlouhý. Vždy zajímavá auta, Koubek občas utrousí i nějaký ten vtípek nebo srandovní poznámku, do toho udělá komickou grimasu a je z toho super záležitost. K tomu ještě na Streamu existuje užitečný pořad Bazarovky, kde Koubek recenzuje ojetá auta (třeba starou Octavii). ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Honzovi dám rád plnej počet. Recenze ani vlogy nejsou odfláknutý, není "vtipnej za každou cenu" jako někteří jiní motorističtí "pseudo-novináři" a řekne o autě to podstatný, ale zajímavě. A v Bazarovkách se občas dotkne i některých hodně prodávaných ojetin, což se taky hodí. ()

kinoholik 

všechny recenze uživatele

hodnocení se týká pouze recenzí aut. vlogy nesleduji, tudíž nehodnotím. Koubek se nesnaží být rádoby vtipný, o to větší to na spád a informační obsah. ()

Reklama

Reklama