Reklama

Reklama

Ničení povoleno

(pořad)
Publicistický
Česko, 2013, 5 min

Obsahy(1)

Akční show, kde štáb má arzenál zbraní a rozstřílí vše, co jim přijde pod ruku. Na testech ukazují, jak vás ochrání vojenská přilba, jestli se při střelbě lze se schovat za dveře od auta nebo co udělá se zvířecím skeletem lovecká puška. Natáčené na rychloběžnou kameru ukazuje pořad záběry až 100x zpomaleně. Doplňuje komentář Pavla Rimského. (StreamCZ)

(více)

Recenze (25)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Klipový seriál na stream.cz, určený nejširší laické veřejnosti. Jeho podstatou jsou předváděčky ničivé síly nejrůznějších zbraní od klasických revolverů přes odstřelovací pušky po praky, ale také chladné zbraně. Divácky vděčné záběry rozprskávajících se plechovek, ananasů nebo vepřových půlek z rychloběžných kamer vždy za efektního hlasového doprovodu Pavla Rímského bohužel často postrádají nějaké relevantní srovnání, a o zbraních se tam nedozvíte téměř vůbec nic. Např. v případě české novinky - útočné pušky CZ 805 BREN - vypadal pořad jako regulérní reklamní spot. Až z komentářů zasvěcenějších uživatelů k jednotlivým dílům se dozvíte, jak se věci mají (třeba u té zmíněné CZ 805 je to taková drobnost, jako že po pár zásobnících vystřílených v rychlém sledu pušce upadávají mířidla, což je v bojovém nasazení jaksi poněkud problém, a tak si naši vojáci v Afghánistánu vozí v batozích osvědčené "vzor 58ičky" - což mám potvrzeno z první ruky; tedy abych křivě nehaněl, platilo to zhruba před rokem). Je to většinou efektní, ale informační hodnota je téměř nulová. Hodnotím jako neškodný čistý průstřel, pardon, průměr. 50% ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Na zpomalené efekty se dá dívat pořád :-D Myšlenka pořadu a tvůrci určitě nenechají nic co by se nedalo rozbít. Vzhůru do ničení. ( Hodnocení: 5/10 ) ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pořad, jehož každá epizoda nadchne milovníky různých zbraní. I díky hlasu Pavla Rímského je Ničení povoleno natolik zábavné a atraktivní. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, jak se seznámit s různým typem zbraní. Jednak jak s nimi zacházet, kde to nacvičit, a taky kterou zbraň si vybrat, když ji potřebujeme na něco konkrétního. Je zbytečné brát si třeba kalašnikov na dva lidi, když stačí obyčejný bubínkový revolrver, za předpokladu, že máte za sebou už nějakou tu tisícovku nábojů odstřílenou jako sportovní střelec. Ale určitě to není zbytečné pro ty, kteří si nevěří, tedy, že by zasáhli cíl, tak v tom případě je kulomet zapotřebí, anebo granát. Ale zase to má pár háčků...No učte se, testujte, je to pěkný koníček, navíc, když je zde jasně napsáno - Ničení povoleno, takže co chcete zničit, to můžete. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Neotřelý koncept, zajímavé obrázky a skvělý komentář Rímského... Stram přináší další zajímavou každotýdenní podívanou. Horší 4* ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Velký bouchačky(občas), drsnej mafiánskej dabing a příjemný moderátor(účinkující). Jeden z těch lepších pořadů. .... HODNOCENÍ: 80% (4*) ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál sleduju a mám rád. A mám rád i díly, kde se nic neničí a jen se střílí do terče. Jediné co mi v tomto seriálu chybí a co považuju za opravdou chybu je absence jakékoli informační hodnoty. Chybí mi třeba aspoň nějaké hodnocení zbraně, vysvětlení funkce, možná základní rozborka a nebo historie té kterékoli zbraně. Vždy se řekne jen pár základních informací a hups střílet....Je to škoda, protože podobný seriál by mohl fungovat i jako základní poradna pro nové majitele zbrojních průkazů, kteří nevědí pro co se rozhodnout ()

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad pro magory, kteří si rádi představují, jaký by to bylo žůžo, kdyby někoho zabili. A pokud možno zpomaleně. Otravný komentář Pavla Rimskýho to dokonale korunuje. ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele

Oddechový pořad o zbraních všeho druhu. Opravdových informací poskrovnu, ale vše vyrovnává zábaný doprovod Pavla Rímského doplněné o určitou míru nekorektnosti a ironie, která je často přítomna i v hudebním doprovodu. ()

Johny303 

všechny recenze uživatele

O zbraních jako takových se dozvíte minimum. Je vidět, že pořad je dělaný pro širokou (co nejširší) veřejnost a jeho hlavním cílem že je dělat velká bum a ničit věci ve zpomalených záběrech. Takže je to prostě taková oddechovka, při které si můžete říkat tak maximálně intelektuální fráze typu ,,No ty krááávo, ta helma po zásahu odlétla ale pěkně daleko, hustý!" Jinak, pořadu nepřidává ani komentář Pavla Rýmského, který zde někteří paradoxně vychvalují. Mě teda docela dost uspává. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Rozstřílení plechovky (a dalších věcí) normálně a pak dvakrát až třikrát zpomaleně, takže asi tak. Rímského role vypravěče je zde to nejlepší. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Koncept je zajímavý, jen by to chtělo lepší zpracování. Je to moc krátké, takže se toho moc nestihne, jen rozstřílí nějaké ty cihly atd. a moc informací o zbraních se zde nedozvíme, ale dabing Rímského je luxusní. I přes to se na pořad rád podívám. EDIT: Nová řada je povedená. Je zde větší testování zbraní = víc rozstřílených věcí. Taky přibyli i jiné než střelné zbraně (mačety, nože atd.) Hodnocení: 65/100. ()

Bezejmený 

všechny recenze uživatele

O zbraních se toho dá přečíst hodně, ale tady ukazují skutečně působení zbraní na různé předměty, což je velmi použné a rozhodně zajímavé. ()

giacobbe 

všechny recenze uživatele

Někdy je snad i lepší nedělat nic než maximálně zkratkovité něco. Nůž motýlek a jeho test na fláku žebírek a PET láhvi vody, kde jsme se dozvěděli překvapivou informaci, že nožem se dá bodnout a říznout. Revolver Colt, ale jen v malorážkovém provedení. ()

Maulincio 

všechny recenze uživatele

Pořad s obrovským potenciálem, který málo kdy využívá v plné míře. Přece jen střílet se zbraněma do starých helem nebo do melounů a pak pozorovat výsledek? No "Hříbek" nemá nikdy šanci a melounu stačí už jenom seknutí nožem a pnutím se mu kůra rozevře jako dveře před obchodem a maso? to taky není žádný soupeř, tak možná pro vzduchovku nebo kuličkovku nebo pro nůž, ale střílet do něj z pistole? no málo kdy se stane, že mě výsledek překvapí. Každopádně je to jeden z mála pořadů na Streamu který mám v "odběrech". ()

pan_buh odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z nejhorších sra*ek co jsem kdy měl tu smůlu vidět. Určeno je to pravděpodobně pro desetileté děti, které nikdy nestříleli ani ze špuntovky. A proč je to taková hrůza? 1. "drsnej" hlas moderátora dává jasně tušit, že tady se bude hlavně machrovat... 2. O zbraních se tam dozvíte úplný minimum informací 3. a co je vůbec nejhorší, tak to minimum informací se dozvíte bohužel několikrát, stejně tak jako "akční" záběry které taky můžete sledovat x-krát dokola. Sečteno a podtrženo, pokud ve Vás zbraně vyvolávají nějaké "vzrušení", pak si nejspíš přijdete na své. Pokud zbraně vaším fetišem nejsou a nedejbože se o nich chcete něco dozvědět - jste na špatné adrese. ()

Reklama

Reklama