Reklama

Reklama

Katy Perry - Wide Awake

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2012, 5 min

Hrají:

Katy Perry

Recenze (8)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nedávno som videl na fotkách s ňou spolu s tým asi aj nejaký úryvok z videa z jej vystúpenia, ktoré malo veľmi démonický charakter, že proste to u nej hýri zvláštnou symbolikou a to bolo aj tu, akurát tento klip vyznel skôr ako taká cesta, posolstvo, ktoré bolo pozitívne, také akoby dbalo an rozmýšľanie, čiže sa mi ako tak zapáčilo. Je to hlavný prúd popu, je to príjemne melodické, jej hlas sa v tom vyníma, no ťažko povedať, do akej miery je to umelé, každopádne oči ani uši mi to nejak obrazne netrhá. Akurát by som to nepovažoval ani za nič výnimočné, proste dosť sa jej diela podobajú. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Katy sa predstavuje v klipe, ktorý odkazuje na klipy dovtedajšej jej kariéry, pričom nosným motívom bude zrejme Alica ( Katy ) v krajine zázrakov. Technicky ujde, všeobecne slabota. ()

Rejže 

všechny recenze uživatele

Katy Perry mívá svá videa občas taková až autorská a dává do nich své vlastní emoce. Tak proč po rozvodu nekopnout prince na bílém koni do... ()

Hornet.CZ 

všechny recenze uživatele

88% / Nebudu nic skrývat, protože toto je hned po duetu s Timbalandem a Firework další hudebně opravdu povedená písen, jenž i po letech moc rád slyším, v samotném videu se mi líbí hlavně začátek a konec kde to vypadá jako by se natáčelo hned po California Gurls a na konci jako šla hned potom by šla vystupovat na koncert kde začíná s Teenage Dream a nebudu lhát vypadá to pěkně už jenom proto, že jsem nikde nic takového neviděl a asi ani neuvidím, každopádně pokud pominu okraje tak jde o mírně nadprůměrnou možná někdy až nudnou podívanou, která ale na obrovské Full HD obrazovce dokáže mile zapůsobit. Video: 78%, Hudba: 97% ()

Reklama

Reklama