Reklama

Reklama

Will. I. Am feat. Justin Bieber - #thatPOWER

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 4:52 min

Recenze (6)

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Kdykoliv vidím Biebera, tak mi naroste knírek, stočí se mi patka doprava a křičím na všechny strany "Nein, Nein, Nein!". Taky nemám poslední dobou moc času čumět na hovna, proto se musím vypsat ze sraček u pochybných idiotů typu Justin Bieber, Leoš Mareš, nebo Honza Rosák. Nedávno jsem projížděl Bieberovu filmografii (haha, HOME), protože mi došlo projímadlo a já se potřeboval akutně vyprázdnit před análním sexem s fasciklem ředkviček, a narazil jsem na toto. Bohužel se mi u tohoto úlisného defekála nikdy nepodaří hodnotit čistě objektivně, neboť jsem lehce zaujat vůči všem těžkým kokotům, kteří jsou schopni degradovat lidskou rasu a několik vlastních rodokmenů i pouhým nevinným popěvkem na hajzlu, kde mu za dveřmi pochopitelně asistují všichni ti ultrahustí hashtag #nigga #gangsta #felazz #yolo #übercool #paulwalkerforever bouchači, co jsou schopni zmlátit i jeho hovno za to, že je řidší než obvykle. Abych ale zas nevypadal jako Satanovo dvojče, co je věčně zapšklé, snídá zásadně nenávist a místo nehtů má žiletky, tak musím vzkázat všem jeho obdivovatelům, aby se šli prostě oběsit. Jenom oběsit. Rozhodně vám nepřeji krutou rituální smrt způsobenou vyříznutím čerstvě tepajícího srdce z neoholené hrudi, jež bude pohozeno na úpatí piedestalu skandujících normálů. A vy nesoudní homosexuálové a zejména sotva průměrně vylízané čubky, nezapomeňte mně opět zaplnit poštu tím, že jsem nedokázal to, co on. Protože nechat si vzplanout řitní chlupy pouhým třením anální okurky v čerstvě odpaněné čokodíře, opravdu nedá jen tak někdo. To bych si radši nechal udělat obřízku na mozku. Muck. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Značně propracovaný klip s futuristickými prvky v němž se vyplatí všímat si zajímavě řešených detailů. Opět se Will i Am uchýlil k hvězdné spoupráci a vybral si poslední dobou kontroverzní mega star Justina Biebera. Ten je však v klipu nemile upozaděný a je to právě on, kdo tento klip táhne. Video se perfektně přelévá z obrazu do obrazu a připomíná jakousi vizuálně luxusní skládačku, která má v každém jednotlivém obrazu nějaký drobný prvek, který upoutá divákovu pozornost. Song rovněž zní ultramoderně. Elektronické beaty velmi drží rytmus, jehož jednotvárnost mně přišla až nečekaně zajímavá. Originální propojení hudby s vizuálně dynamickým jiskřením dosáhlo opět dalšího levelu ve tvorbě Will I Am a tohle zajímavé posunování hudebních hranic dovede dokonale. Spojení s mladým idolem náctiletých je volba, na kterou se z posluchačského hlediska reaguje pozitivně. Klip pak dopadl nejlépe, jak to šlo. Mé hodnocení: 80% ()

Beckett51 odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem silnou touhu kouknout se na něco krátkého, co mi zhorší náladu, abych si jí mohl poté zlepšit nějakým pěkným filmem. Takže účel to splnilo. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama