Reklama

Reklama

Will. I. Am feat. Miley Cyrus, French Montana & Wiz Khalifa - Feelin' Myself

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 4:11 min

Recenze (4)

corpsy 

všechny recenze uživatele

No, kto má rád ´´technologické´´ klipy pána Willa a ´´bičin´´ obdobie slečny Miley, klip je pre vás. ()

Karlsberger odpad!

všechny recenze uživatele

Klip je absolutně bez nápadu. V takové chvíli to většinou zachrání pínsička, ale ta je tak na stejné úrovni jako klip. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Miley obklopená slavnými negříky si užívá ten pravý rajc. Fáze jejího rebelantství dosáha vrcholu, a to jak sexuálního, kterého už údajně dosáhla v kontroverzním klipu "Adore", kde si pohrála s vlastním tělem, tak i toho uměleckého, kterého si cením víc. Jedná se už o její druhou spolupráci s dvojicí rapperů Will I Am a Wiz Khalifa a do trojice přibyl French Montana. Všichni výše zmínění si v songu odbyli svoje "povinné" a standardní rapperské sekvence a do toho jim sekundovala v sexy outfitu nastajlovaná Miley. Je to především její zásluha, že písnička nezapadla, a ona jí vlastně udělala svým účinkováním v ní. Je na ni radost pohledět. Písnička doma nevyzní. V hudebních klubech je její místo, tam naplno vyniknou její kvality, které jsou na první poslech poměrně skryté. Od toho jsou právě hudební klipy, aby písničkám daly vizuální podobu, která v tomhle případě není marná, ale předchozí singl "23", který vzešel z obdobné spolupráce a účasti, byl v mnohém stylovější a song byl super. Miley a spol. jsou však opět nepřehlédnutelní. Mé hodnocení: 70% ()

noelcoward73 odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesně natočený videoklip, píseň snad ještě horší. Přestože Miley Cyrus patří mezi mé oblíbené zpěvačky, tak bohužel ani ona klip nezachrání. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama