Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer porodila v 16 letech dceru Zoe, ale otec dítěte od nich utekl a Jennifer považuje dceru za zdroj veškerého neštěstí. Nejradši by byla, kdyby dítě zmizelo. To se jí má brzo splnit, ale pak už bude pozdě na lítost... Jennifer a Randy se rozhodli mít dítě, i když je Jennifer teprve 16 let. Randy ale hned po porodu utekl a Jennifer pomáhají jen její matka Alicia s přítelem. Několik měsíců po porodu Jennifer lituje svého rozhodnutí a radši by žádnou dceru neměla. Jednou večer dokonce odejde na večírek, kde se opije, a narazí tam na Randyho. Jennifer mu věřila, že po nocích pracuje, ale nyní vidí, že je to celé jinak. Vrací se celá rozrušená domů a tam se navíc pohádá se svojí matkou, která ji tvrdě odsoudila za to, že šla na párty. Následujícího dne je tedy Jennifer ráda, když se chce Randy více zapojit do života Zoe. Randy to sdělil Jennifer v parku a pak jí donesl i květiny. Jenže poté, co se s Randym rozloučili, Jennifer zjistila, že Zoe zmizela z kočárku. Policie začala okamžitě vyšetřovat. Všichni prošli výslechem a někoho samozřejmě napadlo, že se takto Jennifer chtěla zbavit dcery, kterou nemilovala. Jennifer si však při zmizení dcery uvědomila, jak moc ji miluje. Vystoupila dokonce v televizi a vyzvala únosce, aby jí dceru vrátil. Případ vyšetřuje detektivka Hendersonová, která nejprve vypadá velmi tvrdě, ale pak s Jennifer naváže určitý vztah. V jednu chvíli je dokonce nalezeno mrtvé miminko a Jennifer se bojí, že je to Zoe, ale nakonec jde o jiný případ.

Jennifer je na dně a Randy je z toho v šoku, on si totiž myslel, že Jennifer jejich dceru nemiluje. Proto se Randy domluvil se svým bratrem, že Zoe unesou a prodají na černém trhu. Randyho bratr chodí se zdravotní sestrou, která se postarala o vymazání Zoe z nemocniční databáze. Únosci dokonce získali rodný list. Ten večer, kdy má dojít k prodeji Zoe, Jennifer na Randym pozná, že o Zoe něco ví. Jennifer tedy doma vezme zbraň a vyhrožuje mu. Randy nakonec odveze Jennifer do motelu, kde je Zoe, a tam chce Jennifer získat svoji dceru zpět. Policie už mezitím zjistila, co se se Zoe stalo. Jennifer se Hendersonové sama ozvala a informovala ji o motelu, kde je Zoe. Hendersonová žádá Jennifer, aby nic sama nepodnikala, ale ona nemůže čekat. Jennifer je bohužel odhalena a ona i Randy jsou spoutáni. Únosci vzali Zoe a odjeli za kupcem. Jennifer dokázala sebe a Randyho osvobodit a pak i překazit prodej dítěte. Randyho bratr se ale odmítl Zoe vzdát a zastavilo ho až zastřelení detektivkou. Jennifer má konečně Zoe zpátky. Během únosu si uvědomila, že si Zoe zaslouží ten nejlepší možný život, proto se ji rozhodla dát k adopci. Zoe bude u manželského páru, který na dítě čeká už dva roky a může Zoe nabídnout to, co Jennifer ne. Z Jennifer bude jednoho dne skvělá matka, ale nejprve musí dospět. (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

Lillyilly odpad!

všechny recenze uživatele

Mlada koza si udela dite, vysira, ze ho nechce. Pak holcicku unesou, tak zase jak si vse uvedomila a jak ji miluje, pomalu umre za jeji zachranu. Pak ji nalze, ze tam pro ni vzdycky bude a nakonec ji strci lidem co si ji prijeli adoptovat? No nevim jak Vy - jednak to je odpad scenar, ale podle me teda i odpad tohle poustet jakoze to je uplne normal. Sama jsem mama a tohle je podle me humus nejvetsiho kalibru, vykaslat se na svy dite, protoze se mne to zrovna nehodi do kramu. Takze me tenhle film zvedl ze zidle ale v negativnim smyslu, ze jako normal kdyz jste mlady a zoufate si, ze zivot neni podle vasich predstav a dostatecne funnx a easy, tak strcte dite k adopci, vsak normal ne, onehda to bylo v telce... jdu blejt velebnosti. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Kdo není rodič, těžko pochopí, čím si dotyčný musí projít. Nikomu bych to nepřál. Film super, hlavní představitelka i mimčo roztomilý, ale scénář s pistolí a ten konec s adopcí bylo směšný. Ale tomu odpustím a dávám - 70% ()

Reklama

RonaMidu 

všechny recenze uživatele

nějaký americký model?už druhý nebo třetí film s hrdinkou,která mladá porodí,pak se něco schumelí a nakonec je zase hrdinka,jak se dítěte vzdá,údajně v jeho prospěch....nevím,kam tím američtí tvůrci míří,ale mně se to nelíbí.....srdceryvná scéna loučení postrádá logiku - budu pořád ve tvém srdci?nejvýš tak snad: navždy budeš v mém,ne?prostě ne...... ()

Paja1215

všechny recenze uživatele

Obsahuje SPOILERY. Teenagerka se nemůže rozhodnout jestli si dítě nechá nebo ne, až se jí jednoho krásného dne ztratí.Teprve pak si uvědomí jak moc ho miluje a hledá ho. Když ho najde,řekne si,že už ho nikomu nedá a jdou šťastně domů. Jenže na konci ho šoupne do adopce...???. Přidávám mezi svoje další odpady. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Jako vůbec nevím jak to mám hodnotit, film začíná zajímavě, pak je to dokonce super, ale ke konci jak objevíme pachatele to ztrácí decha konec s adopcí je holý debolní nesmysl- SPOILER- celý filn se Jen snaží zabránit nelegální adopci a pak dá Zoe k adopci lepohledu rodiče nechápu rozdíl, film tím ztrácí vše, o co celou hodinu a půl bojoval), taky to,že se v to zapleten nesmyslným způsobem otec Zoe, je víc ne divné....prostě je potřeba se na to podívat a deset minut před koncem to vypnout...takže tomu dám dvě hvězdy, které mají nově frantíci na dresech :-D...40% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama