Reklama

Reklama

Slavní neznámí

(pořad)
Publicistický / Krátkometrážní
Česko, 2014, 5-14 min

Obsahy(1)

Příběhy Čechů, kteří dokázali něco výjimečného (a to i ve světovém měřítku), a přesto nepatří mezi všeobecně známé osobnosti. Muže, který je zapsán v Guinnessově knize rekordů díky přestěhování největšího předmětu (kostel v Mostě). Filmového kaskadéra, který patří mezi světovou špičku a hrál po boku Brada Pitta, Toma Hankse či třeba Vina Diesela. Muže z Českých Budějovic, který ve své dílně vyrábí zesilovače pro slavné světové kapely. Muže, který psy určené k utracení během pár dnů proměňuje z drbanů v přítulné a poslušné "beránky"... Pozitivních příkladů "zlatých českých ručiček" není nikdy dost. Uvádí Pavel Zuna. (StreamCZ)

(více)

Recenze (14)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Další ze zajímavých pořadů, které na Streamu jsou. Tentokrát nám tvůrci představují Čechy, kteří široké veřejnosti nejsou známí, ale ve svých oborech jsou slavnými, uznávanými a špičkovými jedinci. Z dílů, které jsem zatím viděl, musím zmínit určitě Daniela Vávru (hra Mafia), Jaroslava Becka (hudba k herním trailerům), J. B. Špidlena (houslař), Davida Lištvana (kaskadér), Martina Raka (amatérský fotograf), dle mého již známého Radka Jaroše (horolezec) či hlasy, které slýcháme na nádražích Českých drah či v metru. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele

Další pořad Pavla Zuny o kterém se v dnešní TV ani nesní. Tady je vidět že Pavel Zuna dokáže vytvářet vážně kvalitní věci. Pořad se mi velice líbí. Hlavně v tom že vážně ukazuje lidi kteří jsou slavní ale pro veřejnost neznámí cože další důkaz toho že to není jeden z pořadů kde člověka balamutí už v názvu. Nemám slov Pavel Zuna znovu odvádí kvalitní práci kterou musím hodnotit jedině 5* ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ti, kdo jsou v něčem opravdu dobří, bývají většinou skromní a vůbec nemají potřebu se chlubit." Pořad Slavní neznámí je skvělý a dokazuje, že mezi námi pobíhá spousta neuvěřitelných bytostí, které mne vesměs dokázaly zaujmout. Mám k tomu jedinou poznámku a to, že některé tyto osoby pro mne nejsou neznámé a některé mi zase nepřipadají tak slavné, jak je zde prezentováno. Nicméně se už moc těším na to, až mne Svět, Guiness a Pavel Zuna konečně objeví, protože já jsem úplně nejlepší na světě, ale ještě nevím v čem. ()

PotterMan999 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pořad o slavných lidech, kteří nejsou sice v podvědomí každého z nás, nejsou trendem, ale jejich práce a příběhy jsou poměrně zajímavé. Slavní neznámí je zajímavý pořad s velmi dobrým grafickým zpracováním, které bylo od partnerských pořadů Slavné dny a Slavné sportovní okamžiky vypilováno k dokonalosti. Na rozdíl od Slavných dnů nemá tolik zajímavostí, což je malinko škoda. Slavní neznámí si zaslouží 90 %. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Slavní, ale v jistém smyslu neznámí češi. Viděné: Stanislav Gazdík, Matěj Kodeš, Roman Buš, Ondřej Karafiát, Daniel Vávra, Vendula Stoklasová, Martin Šonka, Michaela Karsten, Pavel Policar, Jan Weber, Ondřej Šilt. ( Hodnocení: 7/10 ) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama