Reklama

Reklama

Slavné dvojice

(pořad)
Publicistický
Česko, 2011, 6 min

Obsahy(1)

Pořad Slavné dvojice ve třiceti dílech popisuje osudy slavných párů současnosti i minulosti. Věděli jste, jak se seznámili Heidi Klum a Seal? Kdo se stal životní láskou Patricka Swayzeho? Nebo proč si Tom Cruise vyhlédl zrovna Katie Holmes? Opovědi na tyhle otázky a spoustu dalších zajímavostí či perliček z namlouvání či vzájemného života slavných párů najdete v seriálu Stream.cz Slavné dvojice. (oficiální text distributora) (StreamCZ)

(více)

Recenze (7)

Djoker 

všechny recenze uživatele

U Slavných dvojic malý počet dílů možná tolik nepřekvapí jako u Sexuálních idolů, protože sledovanost nebyla zdaleka tak vysoká, ale příběhy jen 30 párů skutečně nepotěší. Plusem je rozhodně delší stopáž, občas i přes 8 minut, takže málokdy jsem měl pocit, že bylo něco důležitého vynecháno. Mnoho párů nevydrželo, to je všem jasné. O to větší ironií je fakt, že těch pár dvojic, které byly označovány za příkladné, se jen pár měsíců po zveřejnění dílu také rozpadlo, viz hned ten úvodní "pohádkový" v podání krásky Heidi a zvířete Seala. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Další z řady perfektních "Slavných" pořadů na Stream.cz. S komentářem Pavla Zuny se dobře sledují nejen Slavné dny, Slavní neznámí, Sexuální idoly či Slavné značky, ale také Slavné dvojice. Tento pořad sleduji zpětně, zatím jsem viděl pouze hrstku epizod, avšak už teď vím, že postupně zhlédnu se zájmem všechny. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem díl o Rosických. Až teď mi dochází, že "zlatá generace" našich fotbalistů se třeba už nikdy nezopakuje. Když se podíváme, v jakých klubech nyní ti současní hrají... ()

Reklama

Reklama