Reklama

Reklama

Slavné sportovní okamžiky

(pořad)
Publicistický
Česko, 2011, 5 min

Obsahy(1)

Nejslavnější okamžiky v dějinách sportu. Příběhy neuvěřitelných výkonů či skandálů, nad kterými často zůstává rozum stát. Seriál internetové televize Stream.cz, který mapuje velké sportovní události od první olympiády, přes zapomenutá vítězství českých sportovců, sportovní i životní tragédie až po nedávné výbuchy nadšení v podobě hokejových triumfů. (oficiální text distributora) (StreamCZ)

(více)

Recenze (29)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem na sport nebyl pokud nepočítám kulturistiku a silové sporty které mě zaujaly teprve v posledních letech takže nejsem zrovna cílová skupina, ale musím říct že je to dobře zpracovaný počad pokud se zajímáte o sport jakéhokoli druhu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem ohromný sportovní fanoušek a tak jsem vděčný za tuto výjimečnou obrazovou kolekci těch nejúžasnějších sportovních výkonů, velkých zajímavostí i odvahy outsiderů. A je jedno, jestli jde o fotbal, hokej, plavání či krasobruslení. Tady je skvělé všechno a to já, který se takřka jistě kvalifikuji na zimní olympiádu jako nejlepší kamerunský rychlobruslař, dokážu náležitě ocenit. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem všechny díly. Rozhodně nejsem běžný sportovní fanoušek. Jsem fanatik, ale zároveň mnoho sportů vůbec neuznávám (golf, šipky, kulečník), jenže i u nich se občas přepisuje historie a jejich sledování pod vedením Zuny, který tentokrát přenechal komentování též skvělému Krušinovi, je naprosto euforické. Už ani nespočítám, kolikrát jsem měl slzy v očích a to i u sportů, které mě vůbec nezajímají. Nejsilnější epizody jsou pro někoho možná překvapivě ty nepříliš vyhledávané a o méně oblíbených sportech. Vzpomínky na hokejisty v Naganu nebo Neumannovou v Turíně jsou sice pořád úžasné, ale až při sledování skoro neznámých hrdinů, kteří by neměli být zapomenuti, v divákovi bouchne emocionální bomba (viz. Alois Hudec). Nutno dodat, že pořadu hodně pomáhají největší hity od Coldplay, na které tvůrci nedali dopustit snad tři roky v kuse, až to některé diváky začalo vytáčet. Pro mě osobně jde o ten nejúžasnější projekt na Streamu a konkurence je tam skutečně veliká. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

U tohohle musí každý fanoušek sportu jásat. Okamžiky sportu, které stojí za připomenutí a jsou vždy něčím ojedinělé. / Viděné epizody *177.dílů / ( Hodnocení: 10/10 ) ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Další ze skvělých pořadů, který určitě zaujme každého sportovního fanouška. Člověk se i díky délce jednotlivých epizod, jež čítá kolem 5 minut, s chutí podívá i na příběhy ze sportů, které nesleduje a nemá o nich ani páru. Během chvíle se dozvíme řadu zajímavostí a uvidíme pravděpodobně nejlepší, nejemotivnější, nejpodivnější, nejsmutnější či nejveselejší záběry ze světa sportu. Povedený počin, u kterého bych pouze uvítal sympatičtější hlas komentátora pořadu. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Velmi, velmi dobrý pořad, který je zábavný i pro sportovního analfabeta, jakým jsem já! Což je pro pořad nejlepší vizitka! ()

Adam Bernau

všechny recenze uživatele

Televizní pořad? No nevím. Umřela Čáslavská, takže sebereme ten ubohý sestřih, co se dá najít na Youtube a doplníme to českým komentářem. Např. o tom, že se gymnastce něco na Olypmpiádě povedlo V POUHÝCH 26 letech. ()

JosefGruber 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně nejlepší pořad na stream.cz. Nevynechal jsem jediný díl a musím uznat, že jsem z 99 dílů nenašel jediný slabší. I u sportů, které mi nic neříkají a vůbec mě nebaví jsem se nenudil. Už teď se těším na jubilejní stovku. 5* ()

Soundtrack 

všechny recenze uživatele

Vlastně nemám co vytknout, protože videa, která mě nezajímala, jsem jednoduše přeskočil (krasobruslení, gymnastika apod) a ten zbytek jsem si fakt užil. O některých událostech jsem slyšel poprvé, některé ve mně vyvolaly blažený pocit nostalgie. Reportáže jsou podbarvené chytlavou hudbou a vypravěč má super hlas, kterým dokáže vyvolat i emoce. Pobodána na centrkurtu, Největší příběh sportovních dějin, Nekonečný zápas, Největší hromadná nehoda - tyhle jsem si teď vybavil jako ty nejlepší.. Těším se na každý díl a jen málokterý zklame. ()

kolda1990 

všechny recenze uživatele

Jakožto velkého sportovního fanouška mě tento pořad naprosto nadchnul. Do 5-7 minut vtěsnáno spousta neuvěřitelných sportovních výkonů, příběhů a zajímavostí o čem člověk neměl ani potuchy. I sporty, které u mě (u nás) nejsou zrovna populární, jakožto badminton, či skoky do vody a jiné...hltáte a kroutíte hlavou, jak je to vůbec možné. No ještě furt mám spoustu dílů na které kouknout. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Výborně zpracovaný pořad k často zapomenutým významným sportovním událostem. Přímo k věci, bez zbytečných řečí za hlasového doprovodu Pavla Zuny. Dnes už více než 100 dílů a většinu mám zhlédnutých. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Některé chvíle jsou opravdu silné. K čemu se dokáže vybičovat tým nebo jednotlivec...to je oslava lidství. 79%. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Podobný pořad jako Slavné dny, jen s tím rozdílem, že tady se jedná o sport. A je to opravdu jediný rozdíl, protože seriál je to stejně vynikající. Rozebírá slavné sportovní okamžiky, odkrývá zajímavosti z pozadí příběhu, o kterých člověk kolikrát ani neslyšel, doplňuje se to autentickými záběry a navíc se člověk dozví něco i o sportech, které nehrají zrovna prim ve sledovanosti. Zkrátka spousta informací, v malém časovém úseku. Paráda ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Pro anti sportovního fanouška velmi přínosné vypíchnutí zajímavých okamžikú sportovních událostí, jenž mnohdy vstoupily do dějin. Za mne 70%. ()

Toka 

všechny recenze uživatele

Pavel Zuna je stvořen pro komentování takových reportáží. Ty jsou dokonce tak zajímavé, že mě udrží v sedle i takové sporty, ke kterým mám relativně daleko. ()

Lumpus 

všechny recenze uživatele

Je to super pořád, rozhodně to nej na streamu a musím se pochlubit - díl s Johanem Muehleggem (španělský běžec na lyžích co na OH v Salt Lake City dopoval) byl zpracován dle mého námětu (podnětu) :) ()

Reklama

Reklama