Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodině DuPuisových se podaří jako zázrakem vyváznout z pekla rozpoutaného hurikánem Katrina. Netrvá však dlouho a rodina zjistí, že se na jejich směrem řítí další smrtící hurikán. Ten nový má být ale mnohem silnější... (TV Prima)

Recenze (9)

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Miluju dědečka, byl kouzelně směšný. A hodně jsem se nasmál (což asi režisér nezamýšlel) . Doporučuji ale sledovat vyspalí, aby jste neusnuli. Viděl jsem dnes na Prima Cool v koronavirové karanténě. Hurikány mají se změnou klimatu zesilovat. I tupí lidé si mohou ve Wiki přečíst, že změnu klimatu způsobuje spotřeba fosilních paliv (automobilismus apod.), kácení pralesů (každý rok jsou vykácený pralesy o velikosti Británie,palmový olej...) a intenzivní chování hospodářských zvířat na farmách. Počet obyvatel Afriky se má brzo opět zvojnásobit. Takže lidi, do pár let tady máme pořádné hurikánové katastrofáky v přímém přenosu a nemá pravdu jedna americká důchodkyně na Youtube, která řekla ať si s klimatickými změnami nasereme, protože ona už bude mrtvá. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Čas od času, v rámci jakési zvrácené formy sebetrýznění, si udělám večer spojený se sledováním sraček mimo místnost toalety. Dobře vím, že budu trpět, ale bez zkušenosti není poznání.. Co přinesl debut a zároveň chci doufat i derniéra Roba Kinga? Pět minut autentických záběrů vlnobití, satelitních pohledů na hurikán a opravdu mizerných triků a ten zbytek kolem bylo jen cosi, při čem ptát se proč a z jakého důvodu nedává moc smysl. Burt Reynolds jako plesnivý paličatý suk, co se v zoufalých bracích staví živlům s brokovnicí v ruce? Takový sklonek kariéry bych nepřál nikomu.. ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Páteční film na stanici PRIMA COOL většinou jistí filmový brak a já už se těšil na velký tornádo, špatný efekty a scénář na tužku. No, tenhle film mě zklamal už tím, že tam to tornádo (efekty šinoucího se tornáda) bylo … ehem … ani jednou. Efekty žádné, film tahavý jak sopel, scénář gumový, nudný... A spíše drama než katastrofický/akční. 15% ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Film je zajímavý tím, že se na ploše téměř hodiny a půl vůbec, ale vůbec nic neděje. Kromě přehlídky laciných efektů a mizerných hereckých výkonů zde není nic, co by diváka dokázalo nějak zaujmout, pokud nebereme v potaz absenci scénáře, úplně zabité ekologické poselství či režisérské panictví. Tento typ filmů se hodí leda tak do věznic na mučení, popřípadě pro odvážné, kteří se rádi nechávají dobrovolně trýznit. Děkuji, příště budu radši pozorovat ptáčky z okna. 0/10. ()

Reklama

Reklama