Reklama

Reklama

Hodinový manžel

(studentský film)
všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Student si chce přivydělávat jako hodinový manžel. Na drobné kutilské práci pro osamělé ženy nevidí nic špatného. Jenomže dveře mu otevře atraktivní znuděná dáma, která chce víc, než jen opravit pár spotřebičů a přitáhnout povolené šroubky. Bezbranný mladík nemá šanci se ubránit a z bytu není cesty ven. (MFF Cinema Mundi)

Videa (1)

Celý film

Recenze (24)

Alfréda odpad!

všechny recenze uživatele

Natahovaný úvod, jízda městem a zdlouhavý dialog v autě naprosto o ničem. Poprvé vidím opraváře, jak jde na melouch v polo tričku a bez jediného kusu nářadí. Závěr přehnaný ad absurdum, horor mám v tomhle filmu vidět nevím kde. A ve scéně, kdy se hrdina dívá na auto přítelkyně z okna, ale neotevře ho, jen čeká až auto odjede, aby terpve potom začal plašit a volat, si za takovou stupiditu skutečně zaslouží přivázat někam k trubce a pojít hlady. 15% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film využívá hned od začátku takové to klasické očekávání, kdy divák neví, co se stane. Možná je začátek až trochu moc doslovný, protože to, co je postavami na začátku řečeno, se nakonec v podstatě i stane, což je škoda. Překvapivě dobrý scénář je režisérsky zvládnutý a napětí eskaluje. Možná je to až moc rychle utnuté, ale i tak spokojenost. Jenom taková drobnost, to by hodinový manžel přijel bez jakéhokoli nářadí? Já si ho teda nikdy neobjednával, tak nevím, ale přijde mi to zvláštní. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak další z řady shortů ze „seriálu“ Pionýři hororu mi opět moc velkou radost neudělal. Tentokrát však ne tím, že by to byla blbost, nebo špatně natočené, ale tím, že se tu dostal snad omylem – nějak jsem nepochopil jeho přiřazení k hororovému žánru…Příběh o studentovi, který si chce přivydělat tím, že bude obcházet osamocené paničky a jako „hodinový manžel“ jím v bytě opraví, co bude potřeba, přitom nevypadal vůbec zle (prvotní myšlenka). Jenže já pořád čekal, kdy se konečně přitvrdí, ovšem ono ve finále „ztvrdlo“ trochu něco jiného…40% ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Tak v prvej rade to nie je žiadny horor, ale komédia. Mladík sa nechá najať ako "hodinový manžel", ale netuší, že s údržbou kuchyňského drezu je táto práca spojená aj s prácou gigola a cesta späť nie je možná. Tereza Němcová v hlavnej úlohe nymfomanky je dosť feši a dokonalo ironický záver v sklepe je úžasne vypointovaný. Ja som sa bavil viac než dosť, akurát to mohlo byť trochu dlhšie. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama