Reklama

Reklama

V1: The Hunters of Carnivorous Bitches

(amatérský film)
Celý film
Krátkometrážní
Česko, 2013, 9 min

Obsahy(1)

Postapokalyptická Země, lidstvo zničila nákaza, která všechny postupně mění ve stvůry. Zdá se, že mezi posledními přeživšími jsou poslední dva členové bývalé vojenské jednotky. Jejich cílem je projít nebezpečným územím, vrátit se v čase a nákaze zabránit. Cesta vede přes tmavý tunel, kde se před stvůrami těžce utíká. (MFF Cinema Mundi)

Recenze (31)

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Těšte se! Dvojici "Fat & Red" se jakýmsi zázrakem podařilo jako jediným na celé planetě přežít a tak se vydávají na strastiplnou pouť, na jejímž začátku se divíte co to vidíte, poté třetinu nevidíte nic, a na konec se už raději ani nekoukáte. Během toho hlavní hrdinové předvádí zbrusu-neoriginální americký style, nezapomenou to zabít nějakou krutopřísnou hláškou jako "barbecue" nebo "showtime" a na závěr nás obohatí reklamou na jejich krachující řeznictví. Lépe by udělali, kdyby si ten párek s kečupem (pardon, střevo s krví) dali na oběd. Jediné co stálo za to, byly "kurva zázračný nohy Forresta Gumpa." ()

Kirman 

všechny recenze uživatele

V momentálním naladění, v rámci žánru (Pionýři hororu) a s nadhledem na věc - dávám tomu nadprůměr. Pánové si to užívají, zpracování nepůsobí amatérsky a celé je to nabité vcelku vtipnými hláškami. Bavil jsem se. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Dvaja psychosi s dementnymi dialogmi, ktore ma vobec neoslovili. V tomto bode je to o nicom, skor by sa dalo povedat, ze to bolo zaujimavejsie v tej jaskyni proti tej prisere, zmutovanej vagine:) Na amaterov to bolo akceptovatelne, ale tie akoze gore maskovanie odhryznutych ruk bola trapnost a ubohost. Dokonca sa tam aj mihlo nieco z komedialneho ranku, ale to len tak okrajovo, co je aj troska skoda. Keby sa to uberalo tymto smerom viacej a nie to trapne obkecavanie o nicom, tak by to bolo aj viacej sledovatelnejsie. Najviac zo vsetkeho ma oslovili uvodne titulky okraslene krvavymi skvrnami, ktore boli vkusne zaranzovane a nemali chybu. ()

Ssoumess 

všechny recenze uživatele

Poněkud utahanější začátek, nicméně film je prohláškovanej jak Expendables:) Klasická umírací scéna je jedna z nejlepších co jsem kdy viděl, řadí se mezi špičky české krátkometrážní tvorby... ()

ShirleyS. 

všechny recenze uživatele

Film som videla už 5x a stále baví. Ultimátne hlášky, najlepšia umieracia scéna, akú som kedy videla a skutočne rafinované monštrá. Jeden z klenotov Pionýřů hororu. ()

JimmyHoffa 

všechny recenze uživatele

Je to příšerné, tupé, pubertální! Hlavní hrdinové jsou machové, kteří si zapálí doutník i na prahu smrti a jdou do akce, která je béčkovější než v jakémkoli filmu Asylum nebo zmiňované Tromy. A to mě hrozně bavilo! Chci vidět pokračování nebo alespoň prequel! "To byly ale kur*a zázračný nohy, ty vole!" ()

Pollini 

všechny recenze uživatele

Skvělá parodie na filmy s patetickými vokáky, kteří bojují za osud světa. Hrdinové akorát přehánějí do sarkasmu a bonus je zanášení sprosťárniček, které to dokonale opepří - např. Generál Testikl (tj. varle), moc jsem se bavila. A nesmím zapomenout na song na konci. ()

kriplozoik 

všechny recenze uživatele

Jak málo stačí jiným ke štěstí. Nevtipné, trapné od začátku do konce. Nezajímavá kamera, tři fádní obrazy, žádná atmosféra. Vrba přehrával, ale má zajímavý hlas (klidně by moh' zkusit dabing). ()

Reklama

Reklama