Reklama

Reklama

Hell: pt.1, The

(amatérský film)
Krátkometrážní / Horor / Thriller
Česko, 2013, 8 min

Obsahy(1)

Blonďatý teenager (Jáchym Šidlák) se probudí v pekle a snaží se přijít na to, proč se zde ocitl. (Wann)

Recenze (3)

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem vzdálenější budoucnost, třeba roky, ne týdny.Diletanský shit, který si už jen z principu za ty dementní titulky na začátku i konci zaslouží odpad....ješte si to kluci rozdělte na part wan a tů vole....věnujte se radši charitě, filmování v sobě fakt nemáte, nebo počkejte pár let a tyhle tréninkový nesmysly házejte na fejs.5%. EDIT: po přečtení komentáře dementa oLího, se musim po pár úvahách autora zastat.Savage, tedy prvotní autorův počin byl sice ve výsledku zbytečně dlouhým, nic neříkajícím debutem, ale bylo v něm vidět nadšení a v některých scénách i talent, který do budoucna znamená posun, to, že je Hell mizerný, to je prostě fakt, zaprvé si amatérský tvůrce nesmí dovolit dělat z diváka debila a to ani když už debil je a dát 60% stopáže 8 minutového snímku jen titulky, které sou úplně na hovno a děj mezi nimi nestojí ani za zlámanou grešli, to mě tak nasralo, že jsem autora trochu sepsul a možná neprávem osočil, že to v něm není, je to v něm, jen ale to chce opravdu točit a cvičit a už lepší kusy prezentovat zde.Urážky jako ať jdeme zametat chodník, či někdy mnohem inteligentnější nevnímejte, samotný guru databáze POMO je fanouškem amatérských tvůrců a na své databázi jim sám dává šanci v podobě mého příběhu v minutě.Databáze je obrovská a že se na ní vyskytuje i amatérský film je dobře a pokud je ČSFD i jedním z hnacích motorů mladého amatéra, měl by zde být vítaný, i když z 90% dostane vždycky na prdel.Protože někteří homodrtiči nechápou, co amatérský film znamená a jediný, kdo se může vyškatulkovat se vztyčenou hlavou je Haluza, jenže to už není roky amatér a točí zase pro změnu moc pěkně vypadající....sračky.Wow........kdo amatérský film chápe (těch lidí tady je strašně málo) ten si rád najde v žebříčkách nový kusy a bude s nadhledem a uvědoměním hodnotit amatérská díla a když se mu nebudou líbit, vysvětlí proč (titulky kucí...ty titulky...) a když jen hrubě uráží, závidí, hraje si na milovníka filmu a pičo znalce všech znalců, najde si amatérské filmy, bude psát dlouhý komentář, jehož přečtení většinou trvá dýl, než samotný film a použije všechny výrazy od kurev, debilů, homoušů, přes kriply a chudáky a tak dál bla,bla,bla.To jest banda nul , mastíc si své ego a trápíc se svou mizernou existencí, že jejich debilní mozeček nedokázal ještě nikdy nic natočit a tak v tiché závisti a uvědomění si sebe sama jako mizerné počítačové krysy osočí snaživého amatéra za nulu.......nevnímat tyhle sráče. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Hodnocení patří k oboum částem tohoto snímku. K filmu samotnému můžu říct hlavně to, že scénárista má podle mě potenciál na to, aby se o něm jednou vědělo i zde na CSFD (ten ogara na to prostě má, aby se dostal mezi solidní filmaře). I když to jsou jen začátky a jsou tam chyby a nelogičnosti, tak i tak jsou jeho scénáře nápadité a vcelku zajímavé. Nebudu psát - jen tak dál a sem s dalším krátkometrážákem. Napíšu - ať je to čím dál lepší a hlavně. Je jedno jak dlouho potrvá napsání scénáře. Záleží hlavně na jeho kvalitě. Celkově za tento pokus je to čistý průměr. ()

Reklama

Lucretat 

všechny recenze uživatele

Tak ke krátkému filmu krátce :) Celkem se mi líbí téma a (houslový?) otvírák celkem příjemně naladil. Příběhu ale jinak chybí... příběh, nebo aspoň nějaký twist, zajímavá pointa (ta tedy hádám přijde až v další části?). Zajímavá byla kamera (i když všeho moc škodí a rozklepanost někdy byla přílišná). Co mě trochu zarazilo byla délka samotného filmu, který, ač se chlubí stopáží přes 8 minut, má vlastně jen cca 4, protože opening a closing credits mají dohromady přes čtyři a půl minuty!! Ale pěkný pokus, taková variace na silenthillovskou strunu :) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama