Reklama

Reklama

Krize

(seriál)
  • USA The Brink
Trailer 3
USA, 2015, 4 h 15 min (Minutáž: 22–32 min)

Hudba:

David Robbins

Hrají:

Jack Black, Tim Robbins, Pablo Schreiber, Esai Morales, Melanie Chandra, Geoff Pierson, Aasif Mandvi, Iqbal Theba, Scott Winant, Jon Poll, Marshall Manesh (více)
(další profese)

Epizody(10)

Jack Black, Tim Robbins a Pablo Schreiber hrají hlavních role v tomto novém, černě humorném seriálu o geopolitické krizi, která přivede planetu na pokraj 3. světové války. Seznamte se s muži a ženami, jež se pokoušejí odvrátit konec světa. Nový, černě humorný seriál HBO soustředí pozornost na geopolitickou krizi a její dopady na tři zcela rozdílné, urputně bojující muže - amerického ministra zahraničí Waltera Larsona (Tim Robbins), řadového úředníka ministerstva zahraničí Alexe Talbotta (Jack Black) a špičkového stíhacího pilota vojenského námořnictva Zekeho "Z-Paka" Tilsona (Pablo Schreiber). Tato trojice mužů, kterým porušování pravidel není cizí, se musí vymanit z chaosu vládnoucího všude kolem, aby zachránili svět před 3. světovou válkou. (HBO Europe)

(více)

Recenze (54)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Krize je satira na politiku, což je na první pohled dost lákavý. Viděli jste ale Jistě pane ministře, které je mistrem v oboru? Pakliže ano, tak na tohle vůbec nekoukejte. Těšil jsem se a těžce mě to zklamalo. Jack Black jede svojí klasickou postavu paka, což mu nemám za zlé, ale do politické satiry se to sakra nehodí. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu super. Upřímně myslím, že takhle nějak to v reálu může v krizových situacích na vysokých místech vypadat. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Vystřízlivění pro ty z nás co dodnes doufali, že na každém jaderném bazmegu Pakostánců sedí agent cyja a jistí to vlastní hrudí. Kdyby v roli jednoho z ústředníků nebyl mongoloidní šašek Blek, frknu za pět. Jinak se však kombinace politické satiry (chvílemi přecházející až do vizionářských snů.... nočních můr propoceného kulyčka) s gagy a absurdními hláškami vydařila fest. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Z Krize se zkrátka po počátečním tápání stal jeden z komediálních vrcholů roku, který by měl nakonec uspokojit jak příznivce nahláškovaných sprostých komedií, tak politické satiry. Ano, stále se zde najde pár mušek na kráse. Jenže způsob, jakým si je seriál díl od dílu jistý v kramflecích, je téměř až neuvěřitelný. Nebýt malinko promeškaného startu, s devítkou bych rozhodně neváhal. Tim Robbins neuvěřitelně vládne a skutečnost, že HBO nakonec zrušilo druhou sezónu, je téměř kacířství. 80% ()

Aky 

všechny recenze uživatele

S každým dalším dílem se můj dojem z tohohle miniseriálu zlepšoval. Má to situační komiku, často vtipné dialogy, vypointované jsou jednotlivé díly i celkový příběh. Není mnoho filmů, kdy si Američané dokážou dělat tak až krutou a do značné míry pravdivou srandu sami ze sebe. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Šéfům HBO postavím sochu v nadživotní velikosti, protože mi plní sny které jsem ani nevěděl že mohu mít. Pak ji hned zbourám, protože celá série má jen proklatých deset dílů - a hned ji zase postavím znovu, ještě větší, protože je to geniální a protože už potvrdili druhou řadu. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Další velká radost z produkce HBO. Nesmírně zábavná komediální variace seriálu 24 hodin (viz stejně strhující tempo, kdy jsme bez otálení vrženi do víru událostí) s naprosto dokonalým Timem Robbinsem v úžasné roli nekonvenčního amerického ministra zahraničí. Klidně bych si dal alespoň ještě jednu sezónu, takovýto typ politické satiry mi hodně sedí. S01: 90 % ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Sprostá, ale chytrá parodie na vysokou mezinárodní politiku, kterou dělají cyničtí velcí kluci. Jako jo, bavil jsem se. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ Pay-TV PREMIÉRA: HBO = 21.6.2015, réžia českého znenia (SDI Media 2015) = KATEŘINA FUKOVÁ+české titulky (SDI Media ČR 2015) = PETR ŠTÁDLER - Svižná satira glosujúca súčasné geopolitické dianie formou sarkastickej a občas až prekvapujúco presne cielenej grotesky. (23.6.2015) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Svérázný ministr zahraničí, poskok z pákistánské ambasády a dvojice přitroublých a nezodpovědných pilotů mají za úkol zachránit svět před atomovou válkou, kterou chce spustit nově nastolený pákistánský diktátor, trpící celou řadou psychickcýh poruch. Silně nekorektní, hodně přisprostlé a neskutečně zábavné. Ale hlavně výborně obsazené. Tim Robbins je tady naprosto geniální, ujde i Jack Black, který se téměř dokázal vyhnout svému obvyklému tajtrdlíkování a dvojka pilotů Schreiber-Ladin nemá chybu. A známá jména se míhají i ve vedlejších rolích, přičemž za všechny bych jmenoval Carlu Gugino, což je pro mě i v jejích letech nejžhavější hollywoodské zboží. Pevně doufám, že se s Walterem Larsonem a spol. ještě setkáme. 95% ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Pilot. Nesledovalo sa to zle, ale neviem si do buducna predstavit, ze by ma dlho bavilo pravidelne sledovat uvrieskanych nafetovanych kravatakov. ()

Revanx 

všechny recenze uživatele

Ak by to cele bolo iba s Robbinsovym ministrom zahranicia, bolo by to za 5. Bohuzial, niektore linky su tazka nuda (piloti). Also, Eritrea v poslednej casti pobavila, pripomenula domov, skoda ze druha seria bola zrusena. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Po pilotu: Není to zlé, obsazení je slušné a celkově to vypadá na pro někoho rozhodně zajímavou politickou satiru. Já jsem bohužel ony sympatie nenavázal a do příštího sledování mě pilot nepřemluvil. ()

erased 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že jsem se od slibné politické satyry od HBO nenechal odradit obsazením Jacka Blacka, protože nejen všichni kolem něj, nýbrž nakonec i on a zpočátku nezajímavý Z-Pak táhnou tyto ztřeštěné politické machinace kupředu s grácií slepého slona. Především opičárna kolem amerického prezidenta příjemně připomíná The Thick of It. V kvalitě satyry však přesto zůstává The Brink kus za britskou konkurenci. Přesto bych zde neskutečně rád viděl cameo Malcolma Tuckera, v každé své scéně zářící Tim Robbins by si s ním bezesporu rozuměl na jedničku. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nejsem si úplně jistej,proč mi první díl moc nesednul...jestli roto,že nemám moc rád Jacka Blacka,nebo proto,že jde o zvláštní žánrový mix,který není ani vážný,ale ani zrovna vtipný.Šance,že dám nějaký z následujících dílů jsou momentálně tak 50/50.Určitý potenciál tu je...první díl za 60% ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Season 1: 80% Překvapivě výpravná taškařice zabývající se fiktivní krizí v Pákistánu. Jack Black o moc nevadí a všemu vládne skvělý Tim Robbins a jeho občasné smrtící hlášky. Poslední polovina je pak už nervy drásající a překvapivě vážnější. Při finálním dílu jsem už ani nedýchal. Vyplatí se ale koukat najednou po skončení sezóny. Díly navazuji hned na sebe. P.S. Carla Gugino je MILF k pohledání P.P.S. Vážně ty dva záběry na monstrčuráka byly nutné? ()

Reklama

Reklama