Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž se zaplete do smrtelné hry o morálce, když do města přijede cirkus. Sadistický klaun ho přinutí prozkoumat různé aspekty života, kterých si neváží, jenže tím nejstrašnějším způsobem. (Mrs.Blue)

Recenze (7)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Mohol som tušiť, že keď v tom hrá debilný Bill Oberst Jr, ktorého považujem snáď za najhoršieho hororového herca, že ten film bude shit. A mal som pravdu. Skupina cirkusantov tu len unáša ľudí, mučí ich a využíva ich na svoje zvrátené predstavenia. Nemá to ani žiadny poriadny dej. Klauni sa len rehocú ako idioti, obete škriekajú, až sa to nedá počúvať, a celé je to nekonečne dlhé a k smrti otravné. Iba občasné solídne gore to vyťahuje z odpadkového koša. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Skupina klaunů se ve volném čase baví tím, že mučí a masakruje lidi. Tentokrát si jejich vůdce Papa Corn (Bill Oberst Jr.) vyhlédne blonďatou Tiffany, co je tu nejen za blbku, ale současně neumí vůbec hrát. Tiffany (Chanel Ryanová) je ovšem vdaná za Donalda (ten neumí hrát vůbec, ale solidně ječí) a má dvě dcery. Ortel je jasný, rodina bude zlikvidována. Jenže ne tak prostě, jak by se zdálo. Papa Corn má chytrý plán, který Donald stěží překazí, anžto je v něm hlavním aktérem. Místy zbytečně užvaněné, ale jinak obstojný průměr. Jednoduchý příběh, zábavné gore - uříznutá ruka, stažená kůže, umlácení trpaslíkem, znásilnění uříznuté hlavy, rozšlapaní novorozence s pupeční šňůrou. A taky tu zařve pár dětí. Chvílemi cynická legrace. Hloupá policie samozřejmě zapadne do plánu tak, jak si klauni vymysleli. Jedna ze smutných scén je ta, kdy klauni zapojí před publikem i svoji oběť a nic netušící diváci se jí smějí. Tedy asi jejich šéf. A nutno říci, že právě klauni alespoň hrají, na rozdíl od zbytku ochotníků, a Oberst je tahounem. Jeho výkon se mi líbil. Skvělá hudba (deathmetal, horror rock, rockabilly, psychobilly, punk) a ostrý obraz. Jedna scéna se odehraje před kinem a v něm. Na poutačích jsou dva filmy (Double feature) - Texaský masakr motorovou pilou a Čelisti. Logicky dojde v sálu na motorovku. Nemá to grády jako snímky, co točí Rob Zombie, ale na jedno podívání - proč ne. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak to teda bylo něco(ve špatným slova smyslu). Po hodině jsem musel jít na cigáro a rozhodoval jsem se jestli mám těch zbylých 45 minut vůbec dokoukávat. Říkal jsem si, že třeba film ve zbytku stopáže ještě překvapí(ikdyž jsem tomu sám nevěřil). Nestalo se. Nemám nic proti Béčkům ani nízkorozpočťákům když mají alespoň trochu co nabídnout a dokáží něčím zaujmout. Tady tomu tak ale nebylo. Film nabízí 4 klauny z toho trpajzlík a ten s tím žvárem v hubě byli nevýrazní. Tlusťoch a ten jeho smích mě neskutečně iritovavaly. Nejsympatičtější tak byl klaun s čupřinou na hlavě(Bill Oberst Jr.), kterýho zrovna moc nemusím. Kromě klaunů film nabízí přehlídku ochotnickýho herectví, otřesnou kameru i střih, nelíbivej vizuál a dialogy jak z pomocné školy. Klauni byli vždy spojováni se zábavou(třeba i tou hororovou). Tihle klauni mě ale málem unudili k smrti. Nejraděj bych tomu napařil odpad, protože jsem fakt trpěl. Nakonec jsem si ale řekl, že poslední den v roce přimhouřím obě oči a tu jednu ušmudlanou hvězdu(z milosti) za těch pár celkem dobrejch songů, který ve filmu zaznějí dám. Jinak ale (za mě) naprostá ZTRÁTA ČASU. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

O tom, jak se mi v dětství hnusili klauni, vlastně jak se mi dodnes hnusí, jsem už psal v komentáři k nějaké jiné a lepší klauniádě. Takže bez zbytečných keců okolo: Nic proti punkové režii a nepříliš propracovanému "anarchistickému" scénáři. Ani ti herci nebyli nakonec tak hrozní. Ale hrozné bylo poslouchat ten neustálý dementní ječivý chechot některých klaunů. A hlavní klaun, nekrofilní sadista a jediná zajímavá postava z celého filmu, zase jako klasický cirkusový klaun příliš nepůsobil, spíš jako šaškující psychopat. Takže film o klaunech bez jediného pořádného klauna. Zato ale s několika vytříbeně ujetými a krvavými scénami, i když mizerně trikově zvládnutými. A motorovka zase "řezala" se zabržděným řetězem, ach jo. Ale za to závěrečné shledání tatínka se dcerami zaokrouhlím nahoru. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

4 klauni (mim, tlustoprd , jeden co má věčně cigáro v tlamě a trpaslík) náhodně zabíjejí lidi a to je zhruba celý film. Jednou si najdou chlápka s ženou a 2 dcerami ženu mu zabijí a ostatní unesou  a jezdí s ním různě po Usa kde ho nutí zabíjet lidi pod pohrůžkou, že pokud to nebude dělat tak mu ty dcery zabijou. Samozřejmě , že to nedává smysl jelikož to  dělají na veřejných místech (parkoviště, kino) a nikdo o nich neví a jdou pouze po tom chlápkovi. Mají  zde i hodně otisků jelikož kromě toho hlavního nemá nikdo rukavice, ale neřeší se to. Pokud se těšíte na to gore a brutality taky nic moc většinou kamera uhne jinam nejzajímavější scéna je zabití těhotné a ukázání toho mrtvého dítěte. Plusové body za bodycount kdyby ty lidi bojovaly o život šel bych možná i výše , ale oni kromě 2 (černý policajt, dědek na benzince) té smrti jdou naproti. 40 procent ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Pravdou je,ze tento horor je lacny i amatersky,ale zase na druhej strane nenudi,vrazd je pozehnane,gore efekty su tiez v celku fajn a klauni su uz na pohlad odpudzujuci,takze na priemerne hodnotenie to uplne postaci...:⁠-⁠) ()

Reklama

Reklama