Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Malý Dennis Mitchell nepřestává starému panu Wilsonovi ze sousedství znepříjemňovat život, i když neúmyslně. Jednoho dne se k Mitchellům nastěhuje Dennisův dědeček a George Wilson věří, že byly vyslyšeny jeho modlitby, aby si Dennis našel jiného starce, kterého by si oblíbil. Chlapec teď opravdu tráví víc času s dědečkem, ovšem jen dokud si pan Wilson neuvědomí, že stárne. Stane se totiž zranitelným cílem dvojice podvodníků. Profesor a jeho asistent Sylvester tvrdí, že jsou experty na omlazování, a nabídnou panu Wilsonovi pomoc. Uvěří jim a je ochoten zaplatit deset tisíc dolarů za vzácný kořen. Jenže zrovna jde kolem Dennis a pochlubí se panu Wilsonovi stejným kořenem s tím, že ho je všude v okolí plno. Zanedlouho se podvodníci vrátí s přístrojem, který prý dělá lidi mladší, ale znovu je tu Dennis, aby neúmyslně zachránil souseda před dalším podvodem. Brzy už toho má George plné zuby a rozhodne se prodat dům a odstěhovat se někam hodně daleko od Dennise. Jenže je to právě Dennis, který ho znovu zachrání před podvodníky, kteří si pokoušejí vetřít do jeho domu. Dokáže to George Wilson ocenit a odstěhuje se, jak má v plánu? A jak se s chlapcovými nápady vypořádá jeho dědeček? (TV Nova)

(více)

Recenze (61)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Tento video film je jednoznačne určený výhradne malým deťom. Povedal by som tak najviac do siedmych rokov. Ja sa na to však pozrem z pohľadu starého frfloša a vidím jednu obrovskú kopu hnoja. Primitívny detský príbeh by som dokázal pri tomto žánry tolerovať, ale fušerská réžia a otrasní herci to už je nad moju mieru tolerancie. Podobnú bandu tak nesympatických hereckých karikatúr (vrátane tých detských) som pokope v jednom filme ešte hádam ani nevidel. Odpad! ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Don Rickles se tady ztrapnil dokonale, což asi byl účel, ale jinak ten film stojí celkem za houby. Pár dobrých vtípků to nemůže zachránit. Původní Dennis byl určitě lepší. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

.....................::::::::::::::::::::::::::::::::: Cipovina, ale v celku zábavná ! :D ::::::::::::::::::::::::::....................... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Úplne neviem, čo presne za tým bolo, vlastne to neviem vôbec, ale je každopádne čudné, že dvojka prišla až o 5 rokov neskôr. Pritom jednotka nepredstavovala najvydarenejšieho zástupcu rodinnej komédie s dieťaťom v hlavnej úlohe (na prvé dve časti s Kevinom sa nechytalo proste nič a kto tvrdí, že áno, klame), ale rozhodne predstavovala trhák: celosvetovo trhla fajnových 112 miliónov dolárov. Dvojka prišla neskoro, nikoho nezaujímala a aby bolo temnoty požehane, dostavil sa úplne iný kasting. Tomuto šéfuje George Kennedy, ktorý bol v minulosti viackrát skvelý, ale tu nie je. Zlatý originál! A to fakt nebol film roka. Čo som čakal od človeka, ktorý natočil veľdielo Traja nindžovia vracajú úder a seriál Mortal Kombat? ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Jednička byla nápaditá a chvílemi i vtipná, ale tady je to po většinu času marnost. Trapné scény s ještě trapnějšími herci. Sem tam něco vydařeného, ale je toho málo. 25% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Totálně o ničem. Vtipnýho tu není téměř nic, chybí i absence původních herců. Jednička je úplně jiná liga. Tohle je opravdu maximálně pro pětileté děti. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Božeeee ! Jak si můžou tvlrci dovolit toto pokládat za nepřímé pokračování klasické, výborné jedničky ? Tohle je totál mimo a totál trapné ! Nic nezaujme ! Humor je trapárna ! 0% = odpad! ()

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Původní (hraný) Dennis není žádným zázrakem, ale pořád se jednalo o vcelku zábavnou rodinnou podívanou, kde se sešla parta skvělých herců, kteří se zřejmě slušně bavili. Druhý Dennis je pouze nastavená kaše a příživník na úspěchu původního filmu, který se ani nedostal do kin a frčel okamžitě na VHS, jako spousta špatných pokračování, slušných filmů, které v 90. letech frčely. Film je nejen nudný a nezábavný, on je tak neuvěřitelně trapný, že se až stydíte za všechny herce nad 18 let, kteří se zde pitvoří a snad i věří, že jsou vtipní. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Já neběhám !! Díky !!" - "Ale to je škoda, Georgi !! Kdybys šel s náma, aspoň by měl Denis možnost svézt se s tebou v sanitce.." ;) ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Takto pohnojiť známy film bolo na mňa veľa. Nevtipné, umelé, proste hlúposť, ktorú si ani deti nezaslúžia, keď sú zlé. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Denis opět v akci. Film je plný zábavných sekvencí. Denis vždy vše myslí dobře, ale pokaždé se to nějak pokazí a pan soused pro to nemá moc pochopení. Jen je škoda, že už zde nefiguruje ,,pan´´ herec Walter Matthau. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola tá najhoršia sračka ak u tohoto čakáte komédiu mýlite sa prvému dielu toto ani nesiaha po členky. 15 percent. ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Komedie je to zejména pro děti a jako dítě jsem to měl rád. Není to tak dobré jako o 5 let starší Dennis s Lloydem, avšak taky to není žádná tragédie, co by snad něčím urazila. ()

peto12 

všechny recenze uživatele

O trochu slabšie pokračovanie úspešnej komédie Postrach Denis. Očakvál som, že aj tento Denis bude tu robiť dosť sránd. Z mojej strany, trochu slabšie, ale dalo sa. ()

Reklama

Reklama