Reklama

Reklama

Lost - Epilogue: The New Man in Charge

Obsahy(1)

Jedná se o epilog televizního seriálu Ztraceni. Ačkoliv se samotný epilog nikdy neodvysílal v televizi, tak obsahuje zajímavé odpovědi na některé nevyřešené záhady, na jejichž objasnění v poslední 6. sérii nezbylo místo. Samotný děj se odehrává ve dvou rovinách - ta první ukazuje Benovu (Michael Emerson) návštěvu objektu iniciativy DHARMA mimo ostrov. Druhá část se odehrává v Institutu duševního zdraví Santa Rosa, kde Ben navštíví Walta (Malcolm David Kelley). (dan4815)

(více)

Recenze (12)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

S06E17 --- The New Man in Charge --- rozhodne sa jedná o najdôležitejší bonusový klip k Lost. Absolútna povinnosť zhliadnuť po skončení záverečnej série. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Seriálový epilog, který je sice zajímavý a zábavný, ale v podstatě zbytečný. Žádnou zásadní záhadu seriálu totiž neodhaluje. Vesměs jde jen o osvětlení některých věcí, které Dharma prováděla na ostrově Hydra. A ty si člověk, který viděl každý díl seriálu, dávno domyslel. Některé už dokonce byly nepřímo vysvětleny (experimenty s ledními medvědy, místnost 23). To, zda pták ve finále 2. řady skutečně vyslovil Hurleyho jméno, mě opravdu nikdy netrápilo. Z toho ptáka se postupně stal takový vtípek v komunitě fanoušků seriálu, na který tvůrci v tomto epilogu rozverně poukazují. Vlastně celý epilog má tak trochu komediální nádech. V konečném součtu tu tak dostaneme odpovědi pouze na dvě dosud nevysvětlené záhady: 1) Jak je možné, že na Ostrov stále padají palety s jídlem od Dharmy (rozhodně ale nejde o záhadu, která by mi vrtala hlavou a nemohl bych z toho spát) 2) Co je s Waltem. Jinak nic. Je vidět, že tvůrci seriálu už to měli v paži. Místo toho, aby se alespoň trochu pokusili vysvětlit nějaké zásadní otázky z mytologie seriálu, rozhodli se, že si naposledy z fanoušků trochu vystřelí. Michael Emerson je jako vždy výborný a celý tento speciál táhne. Jinak by bylo mé hodnocení mnohem nižší. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Kraťas a povinnost pro všechny fanoušky Lost a konečně i pár odpovědí pro všechny ty rejpaly, co potřebujou na všechno znát oficiální odpovědi a nedokážou použít vlastní fantazii k hledání vlastních odpovědí...copak není nejlepší to, co zůstává záhadné a nutí nás o věcech přemýšlet a tvořit teorie a smyšlenky, ačkoliv v seriálu je spousta věcí, které mohou vnímavější jedince k odpovědím dovést. Ale bylo fajn opět vidět známé tváře... ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

První část není nějak důležitá. Ale ta druhá a nejkratší část Waltem je skvělá, a díky ní dávám 5 hvězd. Vidět starý známý je skvělý pocit a ta HUDBA..... miluju to! Na Hurleym jde vidět, že se již podobá Jacobovi, pokaždé když ho na konci vidím, mám úsměv na tváři a jsem štěstím bez sebe. Sakra, jak já bych si přál další díly! Miluju to! ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Lost bonus hovorí o Benovi, ako prišiel zatvoriť Dharma sklad. Zamestnancom pustí video doktora Changa, ktorý opäť poctivo vysvetľuje. Vo videu sa dočkáme pomrkávania na diváka, čo poteší. Poučenie, ako vypočúvať Hostiles pobaví. Príjemná, nenáročná bodka po seriáli. ()

Gediman 

všechny recenze uživatele

Miniepizoda, která odpovídá na některé nezodpovězené otázky a jakž-takž uzavírá jednu nedokončenou linku. Spíš bych ale uvítal zodpovězení jiných otázek, i když je jasné, že mystery prvku by to tím uškodilo. Více o této epizodě (a dalších věcech z Lostu) se dozvíte v mé audioblogové debatě s hostem. ()

Mufuck 

všechny recenze uživatele

Příjemné vyplnění mezer u některých menších záhad .. Pro mě hlavně konečně vysvětlení důvodu výskytu polárních medvědů :-) ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Aneb, jak můžu díky Benjaminu Linusovi zase v klidu spát... Tohle jsou ty odpovědi, které Ztraceni ztratili. P.S. "Musíš-li se ptát, nedozvíš se to. Pokud už to víš, stačí se zeptat."  ()

Horal.P 

všechny recenze uživatele

Tenhle minidíl, dějově navazující na konec šesté řady je naprostá lahůdka a souhlasím, že je hodně vysvětlující stran pochopení konce celé šesté řady.. vše se co stalo, stalo se . Alternativní realita v šesté řadě je posmrtný život Ztracených před vstupem do jiné reality . ()

Reklama

Reklama