Reklama

Reklama

Monster High – Kamera, lebka, jedem!

  • USA Monster High: Frights, Camera, Action!
Trailer

Obsahy(1)

Když Draculaura™ dojde k přesvědčení, že je právoplatnou dědičkou upířího trůnu, vydává se se svými nejlepšími přáteli do Transylvánie na královskou korunovaci. Brzy ale pochopí, že cesta na královský trůn vůbec nebude jednoduchá. Příšerky musí nalézt starodávný předmět známý jako Upíří srdce, aby odhalily, kdo je skutečnou královnou upírů. Čeká je putování do dalekých zemí, plavba strašidelnou lodí a vše vyvrcholí v okouzlujícím Hauntlywoodu. Nastala ta pravá chvíle, kdy Draculaura™ konečně získá upírské schopnosti a pozná, že sny se mohou stát skutečností? (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

#9. Monster High film Už dlouho se mi líbila představa MH v Hollywoodu a tenhle námět se skutečně povedl. Nechybí nic, Frights, Camera, Action! má v sobě vše: lásku ke klasickým upírským hororům na stříbrném plátně, náklonost k tajemným hradům, zalíbení ve stylovému New Orleans a filmařkou Honey Swamp... Celé je to chytře naroubované na premisu MH a doplněno rádoby strašidelnými novotvary, které je vtipné sledovat i v těch pokusech o český překlad. Mezi vedlejšími postavami se objevuje několik zajímavých nových nápadů, včetně toho pro dceru Fantoma opery Operetty. Kouzelný zážitek. ()

BLEEDER 

všechny recenze uživatele

Monster High: Kamera, lebka, ideme! Máme tu už 9. film Monster High. Tento krát je to v žánri detektívky, kedy sa Draculaura s kamarátkami snaží vystopovať kráľovnú upírov a starodávne upírske srdce. Jediná vec, ktorá mi na filme strašne liezla na nervy bol Igor. Neznášam postavy, ktoré sú vo filme len preto, že sú blbé a sú tu na to, aby sme sa na nich smiali. Nie sú vtipné a kazí to atmosféru! Na druhú stranu je to film pre deti a pamätám si samého seba, ako som sa na Igorovi kedysi zabával... Dej bol veľmi dobre napísaný. Vo filme bolo viacero rôznych skvelých nápadov, ktoré boli veľmi dobre prevedené. Nové postavy ma až tak nezaujali, hlavne kvôli tomu, že im nebol daný dostatočný priestor. Výnimkou je Elizabeth, ktorá bola napísaná úžasne a film jej dal dostatočne veľkú možnosť zažiariť. Podarený Monster High film. 7/10 ()

Reklama

Matli 

všechny recenze uživatele

Na rok 2014 strašná animace, samý přiblblý keci, který nemaj ani dnešní puberťačky.Nechápu vznik tohoto kusu. Hvězdička za hustej měsíc a krátkou stopáž (mohla by být i kratší:-).....148 minut je nějakej fejk, správně je 70minut ) 10% ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Ále nech nežeriem, za tú Viperine Gorgon prilepším aj tak jedno moje hodnotenie dáko extra nezaváži. Síce Viperine tam bola málo ale tak čo už. Navyše bolo to opäť obohatené o dáke nové postavy takže sa až tak nesťažujem. Samozrejme, že príbeh zase nič extra ale viem, že to mohlo byť aj horšie, keďže som videla dosť MH filmov. ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Monster high miluju už od dětství, všechno jsem to viděla už minimálně 30x a stejně jsem si to dnes pustila po 31! Tenhle se řadí mezi moje top, minimálně top trojka, miluji tu zápletku, postavy a i ten příběh, který je zasazen do filmového průmyslu v kombinaci upírů, hraběte Drákuly a do detektivního žánru. To v kombinaci skvělých monster high, které prostě fungují je úžasné. Draculaura je moje nejoblíbenější ghůlka, takže o to víc mě to baví, když je zde hlavní postavou. Pro dospělé s dětskou duší ano, pro děti taky ano, za mě prostě neskutečně kvalitní film se skvělým dabingem a krásnou animací. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama