Reklama

Reklama

Scooby Doo: Záhada kolem Wrestlemánie

  • USA Scooby-Doo! WrestleMania Mystery (více)
Trailer

Obsahy(1)

Přichází zbrusu nový původní film a s ním neúnavně akční Scooby - Doo, Shaggy a další členové jejich gangu! Záhada začíná, když Shaggy a Scooby - Doo vyhrají lístky na sérii zápasů do WWE City a přesvědčí ostatní, aby se k nim přidali. Jenže tohle město skrývá strašné tajemství: drtivou silou je svírá Medvědí přízrak! Zachránit vytoužený titul pomohou našim kamarádům i superhvězdy jako John Cena, Triple H, Sin Cara, Brodus Clay, AJ Lee, The Miz a Kane. Sledujte Scooby - Dooa a jeho partu, jak se snaží přijít celé věci na kloub dřív, než bude pozdě. Skvělé dobrodružství pro celou rodinu - to musíte mít ještě dnes! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Slabé, slabučké. Toto wrestlingové pokračovanie je ozaj skôr takou väčšou reklamnou kampaňou ako nejakým uceleným duchárskym príbehom z dielne Scooby-Doo. Navyše ani hlášky tu neboli poriadne a ja som sa dosť nudil. A John Cena je u mňa skôr mínusom ako lákadlom. Takže veľmi podpriemerné u mňa. 40 % ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Scooby Doo VS Kane? No tak to jsem musel vidět. Scoobyho mám rád a wrestling žeru odmala takže tohle byla jasná volba a zklamanej rozhodně nejsem. Absolutní oddechovka u který jsem se zasmál jako ostatně u Scoobyho vždycky. Hned začátek mě pobavil a takovej John Cena, kterej je tady něco jako mladší brácha Supermana, vytvoří s naší známou bandou dobrej tým a mohli by ho občas povolat do dalších dílů ještě společně s AJ, kterou si už nikdy nedovolím nazvat slečinkou. Nerad bych dostal sodu jako Scooby :) ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

No jo, oni to ví, že mám slabost pro wrestling. Nevím proč, ale tenhle sport prostě miluji a každý film o něm mě přivádí do nostalgie. Tohle je prostě klasický Scooby-Doo, kde jsou hlavní postavy neskutečně otravné, ale ten wrestling a hlavně hlasy skutečných wrestlerů, některých mých oblíbených (Kane nebo Triple H), mi prostě udělali radovat. V příběhu je vidět celkem snaha, boje v aréně dobré. Většině lidí to nejspíš moc neřekne, ale tohle se mi líbilo. Ach, ta nostalgie. ()

Filipus Muff 

všechny recenze uživatele

Záhada kolem Wrestlemanie je lehce nadprůměrný díl. Hlavním plusem a mínusem zároveň je však téma celého filmu. Film může totiž na někoho působit jako totální reklama na wrestling a tento dojem může podpořit jak neustálé vyslovování názvu reálné soutěže WWE a výskyt originálních zápasníků a dokonce i pravého majitele WWE a aby toho nebylo málo tak tihle všichni dělají různými zbytečnými dialogy mezi sebou z wrestlingu ten nejpravější, nejzábavnější a nejreálnější sport světa. To kladné je však to že zápasníci jsou dabováni svými originály a pro fanoušky wrestlingu nebude nic lepšího než animovanej zápas BigShow & Alberto Del Rio vs. John Cena & Sin Qara. Co se týče zevnější části filmu tak ta je zas velice dobrá. Film doprovází skvělá grafika a na scoobyho lehce nadprůměrnou zápletkou s duchem medvěda. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

scoobyho samozrejme zboznujem (hlavne original zo 70. rokov, ale dokonca i moderna verzia ma nieco do seba) ale spolupraca s WWE dopadla dost slabo, o zahadu tu prilis ani tak nejde, hlavna je propagacia znacky a produktu spolocnosti WWE a na pribeh sa akosi zabudlo... navyse dlzka vyse nieco hodiny je zabijacka... ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Členové Young Justice – Artemis, Miss Martian, Wonder Girl a Zatanna – jsou vidět, jak sledují Wrestlemanii prostřednictvím televize. (LUKICKK)
  • Každá hvězda WWE, která se v seriálu objevila, svou animovanou postavu také namluvila. Produkce se tak zúčastnil napříkald John Cena nebo Mike Mizanin alias The Miz. (FloTin)
  • Na začátku Fred říká, že chtěl jet na výlet, aby otestoval svůj nový fotoaparát „Illudium Q-36“. Marťan Marvin ze série Looney Tunes se několikrát pokusil použít výbušný vesmírný modulátor Illudium Q-36 ke zničení Země. (LUKICKK)

Reklama

Reklama