Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Ban Ji Yeon je úspěšná devětatřicetiletá reportérka, které její kolegové přezdívají „Čarodějnice“. Při snaze odhalit pravou tvář populárního herce se dokonce převlékne za středoškolačku a pak vezme kolo malému dítěti. Při tomto incidentu potká pětadvacetiletého Yoon Dong Ha, který záhy přijde o střechu nad hlavou, a tak se nastěhuje ke svému kamarádovi Yong Soo Chulovi. Kolegové se chtějí Ji Yeon pomstít, a tak se ji chystají ztrapnit pomocí Yong Soo Chula, ale Yoon Dong Ha ji zachrání. I následující den mají Ban Ji Yeon a Yoon Dong Ha na sebe štěstí, nakonec se začne schylovat k vášnivé noci, ale pouze do chvíle, než Ji Yeon zjistí, že Dong Ha je o 14 let mladší. (andiek05)

(více)

Recenze (8)

mrtvej pes 

všechny recenze uživatele

První polovina obstála o něco lépe než druhá. Začnu zápory. Zhruba od devátého do čtrnáctého dílu děj zpomalí, aniž by zhoustnul. Seriál tím na chvíli ztratí ten spád, sladkost a originalitu, pro kterou jsem si ho zpočátku oblíbila. Poslední dva díly naštěstí opět stoupnou na kvalitě a nechají diváka se pousmát. Pozitiv je tu pak určitě víc. Začátek je pecka. Humor, ať situační, konverzační nebo zvukový, mi sednul hned. Obě postavy jsem si zamilovala už v první minutě. Kdykoliv se ti dva sešli na scéně, nešlo odtrhnout oči; málokdy se stane, že mají mezi sebou dva herci tolik chemie, když mluví i mlčí. Rozdíl čtrnácti (a mezi herci devatenácti) let tu vůbec nehrál roli - nepřišlo mi ani jednou, že by on by byl moc cucák a ona "stará". (V jednom z prvních dílů je asi nejlepší a nejautentičtější milostná scéna, kterou jsem kdy v korejském seriálu viděla. To samé můžu říct o všech polibcích.) Dál bych ráda vyzdvihla vedlejší postavy a jejich vývoj. Začnou jako vystřihovánka - myslíte si, že přesně víte, co z nich vyleze, a ono vás to převeze a nakonec na sebe vezmou úplně jiný tvar. Po dlouhé době je mi zkrátka po dokoukání dobře. ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Tento seriál trhá na kusy akékoľvek konvencie a snaží sa podrobiť skúške spoločenské predsudky. Otázkou je, či je to naozaj tak alebo ide iba o zbožné želanie produkcie. Vsadím na to to druhé. Fyzický vek protagonistov je vyvážený psychickou vyrovnanosťou. V tomto prípade výborný výber predstaviteľov, v ich príbehu štrnásťročný (v skutočnosti devätnásťročný) vekový rozdiel nie je výrazný a pôsobia spolu celkom prirodzene. Plastickí chirurgovia sú umelci. Park Seo-joon je od mladého veku zrelý herec s nenapodobiteľne prirodzenou mimikou a gestikuláciou, a pôsobí viac dospelo ako množstvo jeho starších kolegov. V každom prípade som sa celkom pobavila. Možno nie na komicky nastavených scénach, pretože som tá, ktorej smiech sa ozýva, keď je kino ponorené do ticha. Kto má rád rozprávky s dobrým koncom si príde na svoje. ()

Reklama

Roby 

všechny recenze uživatele

Opět jsem si potvrdil, že Noona komedie jsou prostě best a žánrově mi sedí zdaleka nejvíce. Tento seriál putuje okamžitě do mé osobní síně slávy, jelikož takhle dobře jsem se nebavil už pěkně dlouho. Park Seo-Joon i Uhm Jung-Hwa jsou naprosto bezvadní a musím přiznat, že já bych se do Ban Ji-Yeon zamiloval během pár hodin, takhle pěknou ženu jako je Uhm Jung-Hwa jsem snad neviděl ani v reálu. Dorama je odpočinková a hlavně zábavná, kde jsou i vedlejší postavy naprosto skvělé. Tak například kamarád hlavního hrdiny Yong Soo-Cheol je určitě ten nejlepší přihrávač a parťák v Korei, takového kámoše bych chtěl taky a jeho schopnost komukoliv rychle a efektivně podlézat bych chtěl umět. Nebo stážistka Jung Eun-Chae, která je asi nejroztomilejší dívka jakou jsem kdy v doramě viděl, takže jestli existují andělé a já doufám že jo, tak musejí vypadat jako ona. Snažím se přijít i na nějaké negativní věci, které se mi v seriálu nelíbily, ale vážně mě nic zásadního nenapadá. Ani tímto komentářem nedokážu plně popsat a vyjádřit jak jsem z doramy nadšený a jak moc jsem se bavil. ()

Vardara 

všechny recenze uživatele

Teda já se bavila, často jsem se přistihla, že se přihlouple culím, ba dokonce směju. A ta scéna na začátku, když se Ji Yeon nalila a utíkala před Yoonem, tak to byl výborný výkon. Až na poslední díl (kde se snad prostřídalo vše, co bývá pro poslední díl korejských seriálů typické) jsem se nesmírně bavila. Ústřední dvojice výborná. Kromě toho super ujetý Yoonuv kamarád, úžasná máma hlavní hrdinky a ještě úžasnější kámoška. Musím se ale přiznat, že jsem často sledovala rty Jeong-hwa Eom a přemýšlela, jestli to s tím botoxem trošku nepřehnala, ale na druhou stranu jsem jí i obdivovala za to, že dokáže tak dlouho chodit v těch vražedných botách – já bych si na nich asi způsobila otřes mozku, protože bych vymetla všechna futra... Jinak super seriál, doporučuji v případě, že nepotřebujete sledovat něco, kde se moc brečí, nebo usínat s bolehlavem. ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Parádně oddychový seriál. Prvních asi pět dílů jsem umírala smíchy, jedna lepší scéna než druhá. Vtipné situace, ale hlavně, hlavně dokonalá chemie mezi hlavní dvojicí. Klobouk dolů, protože věkový rozdíl mezi nimi je skutečně velký, i přesto se jim podařilo zapálit jiskru, která vás silně popálí hned jak se poprvé dotkne vaší kůže. Celkové obsazení nemělo chybu, ať už to byla matinka, ředitel, trhlej vedoucí nebo slaďouš "špenát". :D Pustila jsem si to, moc jsem nečekala, ale seriál opouštím nadšená. Máte chuť na pohádku se šťastným koncem, tak honem do toho! ;) :) ()

Zajímavosti (1)

  • Na soundtracku k seriálu se podílel i představitel hlavní role Park Seo-Joon, který nazpíval píseň „Come To My Heart“. (Roby)

Reklama

Reklama