Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let poté, co sériový vrah zvaný „Lawnmower Killer“ zabil její sestru, studentka střední školy Mary Gravesová (Julia Duffy) a posedlý detektiv Dick Harbinger (Joe Don Baker) hledají vraha, který se zřejmě znovu objeví během každoročního Halloweenského plesu. (JasonCZ)

Recenze (3)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Wacko je pokus o parodii ve stylu úspěšného Připoutejte se prosím, jen tentokrát na filmy spadající do hororového subžánru slasher. Zní vám to fajn? Ono to ale fajn není. Veškeré pokusy o vtip zde končí strnulou křečí a kroucením hlavy diváka. Suchý humor bych uvítal, zde je ale humor „nijaký“. George Kennedyho a Joa Dona Bakera mi bylo vyloženě líto, když se oba tak marně snažili. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Tak to je fakt raritka. Vrah s dýní na hlavě není tu nejdůležitější,protože mordovat se začne až v poslední půl hodině. Sledujeme vyšetřování po uprchlém pacientovi z blázince a do toho ještě den pár středoškoláků. George Kennedy rád šmíruje své dcery,jeho syn Damian si rád ubližuje,třeba odpočívá v troubě. A chlapec Norman rád jí s mrtvolou,je vám jasné co je to za psycho? :-) Po prvním shlédnutí jsem to mu dal jen tři hvězdičky s tím,že se na to podívám tak za 5 let,ale pak jsem se musel podívat znovu a pak ještě jednou a změnit hodnocení na pět. Kdoví,možná jsem snímek pochopil o něco později. Rozhodně jsem rád,že jsem si film zařadil do své filmotéky. Joe Don Baker hraje úlohu detektiva závislého na kafi skvěle,že si ho musí čepovat do brašny. Mordů si nijak neužijeme,žádné gore nebo tak,ale jde hlavně se o to pobavit. A já se bavil. ()

Reklama

Reklama