Reklama

Reklama

Temný Wales - Série 1 (2013) (série)


Smrt samotáře (S01E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Night Music

Obsahy(1)

Postarší samotář byl nalezen zavražděný na svém odlehlém statku. I když se nejprve zdá, že nikdo neměl důvod ho zabíjet, vrchní inspektor Mathias postupně objevuje několik podezřelých. Zloděj, který mrtvého okrádal, bývalá milenka, její manžel i jistý Roberts, který otci zavražděného bezdůvodně zdarma postupoval půdu... (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto nezajímavá epizoda a docela brutální pokles dolů oproti prvnímu dílu. Ihned po skončení epizody jsem si uvědomil, že vůbec nevím, o co tam šlo, jak to probíhalo, ani kdo to udělal a jediné, co mi kromě waleských záběrů a úvodního záběru na barák přišlo opravdu zajímavé, byly úvodní dvojjazyčné titulky (které ovšem byly i v předešlé epizodě). Absolutně jsem tomu nevěnoval pozornost a bylo mi úplně jedno, co se tam děje. A nebylo tam nic, co by mě zaujalo byť jen na vteřinu. Možná, ale jen MOŽNÁ dám šanci ještě jednomu dílu, ale dál už to sledovat nebudu. Je osm tisíc jiných a mnohem zajímavějších detektivek. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Půjdu na hodnocení čistě matematicky. Pokud jako základ použiju průměrné hodnocení, tedy tři hvězdičky a další budu odečítat a přičítat podle toho, co se mi (ne)líbilo, budu operovat s těmito údaji: *+ melancholická atmosféra s odpovídajícím závěrem *+ vyšetřovatel sympaťák *- velmi pomalá a lehce chaoticky podaná zápletka (ve scénách bez dialogů nadále doporučuji rychloposuv) *- o Mathiasovi a jeho policejním týmu stále víme skoro prd. K tomu prdu ještě připojím své rozčarování ze scény, kdy pachatel ujíždí ve staré plečce, Mathias se ho pokouší dohonit sprintem a jeho kolegyně udělá co? Popoběhne pár kroků, zastaví u služebního vozu a bezmocně rozhodí pažemi. Já idiot čekala, že prostě skočí na místo řidiče, vyzvedne nadřízeného a v tom svém nabušeném Volvu a pusté krajině snadno doženou starého křápa. Ale ne, mávat rukama v gestu zmaru je určitě lepší stíhací taktika:-P. Tak nějak mi z toho vychází trojice nepříliš zářících vesmírných těles. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama