Reklama

Reklama

Solitary World, A

Krátkometrážní / Sci-Fi / Drama
Velká Británie, 2014, 4 min

Recenze (5)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Vizuálně ohromující. Nádherné záběry přírody, k tomu proslov o existenci člověka, o přírodě (alespoň, co jsem rozuměla) a stopáž uplyne jako voda. Myslím, že A Solitary World nabízí i podněty k zamyšlení a má nějakou zásadní myšlenku, a té dokázal i na tak krátkém prostoru dobře využít. ()

Tashi 

všechny recenze uživatele

Nápadité, příjemné, hezky zpracované, krásné záběry a výborné přechody... celkově však nic dechberoucího. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nádherné záběry krajiny, to je však celé.. na skvělé kameře s nulovým příběhem, který je však přesto plný nějakých keců, nelze stavět snímek. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Je mi ľúto, že to musím povedať, ale Griffiths sa so svojou tvorbou doposiaľ neposunul nijak zaujímavým smerom. Splitscreen: A Love Story bol síce nie stopercentne objavný, ale zaujímavý a neotrelý experiment s vyrozprávaním klasického príbehu z inej perspektívy (doslova). Z Room 8 ešte silnejšie sálal dojem, že je to len intelektuálna hračka bez väčšieho významu a nejakej invencie. Naproti tomu A Solitary World už je vyslovene len prázdnym sériovým produktom, akých sú desiatky, ktorý pod relatívne pekným, ale až príliš univerzálnym vizuálom, v ktorom sa nič nedeje, len putuje náhodnými lokáciami, skrýva "filozofické hĺbanie" a všeobecné, všeobjímajúce rozjímanie a poznanie bez nejakej výpovednej hodnoty. Po stránke formy aj obsahu absolútne zbytočné a nezaujímavé. 20% Video tu. ()

Reklama

Reklama