Reklama

Reklama

Solitary World, A

Krátkometrážní / Sci-Fi / Drama
Velká Británie, 2014, 4 min

Recenze (5)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Vizuálně ohromující. Nádherné záběry přírody, k tomu proslov o existenci člověka, o přírodě (alespoň, co jsem rozuměla) a stopáž uplyne jako voda. Myslím, že A Solitary World nabízí i podněty k zamyšlení a má nějakou zásadní myšlenku, a té dokázal i na tak krátkém prostoru dobře využít. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Je mi ľúto, že to musím povedať, ale Griffiths sa so svojou tvorbou doposiaľ neposunul nijak zaujímavým smerom. Splitscreen: A Love Story bol síce nie stopercentne objavný, ale zaujímavý a neotrelý experiment s vyrozprávaním klasického príbehu z inej perspektívy (doslova). Z Room 8 ešte silnejšie sálal dojem, že je to len intelektuálna hračka bez väčšieho významu a nejakej invencie. Naproti tomu A Solitary World už je vyslovene len prázdnym sériovým produktom, akých sú desiatky, ktorý pod relatívne pekným, ale až príliš univerzálnym vizuálom, v ktorom sa nič nedeje, len putuje náhodnými lokáciami, skrýva "filozofické hĺbanie" a všeobecné, všeobjímajúce rozjímanie a poznanie bez nejakej výpovednej hodnoty. Po stránke formy aj obsahu absolútne zbytočné a nezaujímavé. 20% Video tu. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nádherné záběry krajiny, to je však celé.. na skvělé kameře s nulovým příběhem, který je však přesto plný nějakých keců, nelze stavět snímek. ()

Tashi 

všechny recenze uživatele

Nápadité, příjemné, hezky zpracované, krásné záběry a výborné přechody... celkově však nic dechberoucího. ()

Reklama

Reklama