Reklama

Reklama

Elton John v Las Vegas

(koncert)
  • USA Elton John: The Million Dollar Piano
Trailer
Hudební / Dokumentární
USA, 2014, 113 min

Režie:

Chris Gero

Hrají:

Elton John
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Světově proslulý zpěvák, textař a interpret, legendární Elton John, odehraje kritikou nadšeně přijatý koncert THE MILLION DOLLAR PIANO v Koloseu v Caesarově paláci v Las Vegas. Koncert THE MILLION DOLLAR PIANO, který Elton odehraje v rámci koncertní série v Caesarově paláci, sklízí bouřlivé ovace a obsahuje největší hity z celé Eltonovy kariéry, včetně písní „Rocket Man", „Tiny Dancer", „Saturday Night's Alright for Fighting", „I'm Still Standing", „Goodbye Yellow Brick Road", „Crocodile Rock" či „Your Song". Ústředním bodem celé show je piano, které dalo koncertu jméno – zázrak techniky s více než 68 LED obrazovkami z dílny společnosti Yamaha. Koncertní křídlo, jehož výroba trvala téměř čtyři roky a jež představuje výdobytek nejnovějších technologií, tvoří dokonalý vizuální doprovod k Eltonovým nejslavnějším hitům a pomocí měnících se obrazů skvěle doplňuje písně, které si tolik oblíbili zpěvákovi fanoušci. Piano, které dokáže vykouzlit náladový podkres a divákům přináší ojedinělý zážitek, váží téměř půldruhé tuny. Strhující podívanou završuje působivá a do nejmenšího detailu promyšlená scénografie v barokním stylu, kterou vytvořil tým designérů Marka Fishera a Patricka Woodroffea. Fisher (známý coby autor scény koncertního turné „The Wall" od Pink Floyd či scény slavnostního zahájení a zakončení Olympijských her v Pekingu v roce 2008) spolu s Woodroffem vytvořili úchvatnou světelnou show, která dokonale souzní s celou scénou i ústředním pianem. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Raimok 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jsem věděl do čeho jdu, protože jeho koncerty dobře znám. Ale je fakt, že tohle prostředí tomu dalo ještš něco navíc a on v 65 letech pořad jede těma tučnýma prstíčkama jak zamlada. 90 % ()

PedroPo 

všechny recenze uživatele

E. J. znám celkem dobře, ale naživo jsem ho viděl tuším poprvé. Myslím tím, celý koncert. A určitě jsem nebyl zklamaný. Je to už sice věkem důchodce, ale to mu vůbec neubírá na elánu. Navíc měl za sebou neskutečnou kapelu, jejíž věkový průměr musel být určitě přes 50 let (i když s sebou měli ty dva mladé Chorvaty, kteří jim to číslo hodně snižovali). Vůbec - ti borci co s ním hrají jsou úžasní a fakt smekám. Vidět tento koncert na plátně v kině byl zážitek, doporučuju. ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama