Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: V pasti času

  • USA JLA Adventures: Trapped in Time (více)

Liga spravedlivých čelí největší výzvě – pravděpodobně nebude nikdy existovat! Proto musí zpátky do minulosti, aby zastavila Lexe Luthora, který chce zabránit vzniku zrození Supermana, Wonder Woman a Batmana. Superman a Liga spravedlivých zastaví zběsilé plány Lexe Luthora, který chce pomocí kryogenického záření vytvořit na Zemi nové ostrovy a ovládnout je. Během operace zamrzne Luthor v ledu a je po staletí považován za mrtvého. Ve 31. století ho však omylem probudí mladí superhrdinové - Karate Kid a Dawnstar. Luthor se zmocní starověkých přesýpacích hodin, které umožňují cestovat v čase. Díky nim se může vydat do minulosti, aby Supermana, Wonder Woman a Batmana zničil ještě před tím, než se stali slavnými superhrdiny. Ligu spravedlivých tak čeká nejtěžší úkol ze všech - musí si zajistit svou vlastní budoucí existenci! (HBO Europe)

(více)

Recenze (40)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Celkem obyčejný DC animák pro děti, navíc o cca 20 minut kratší než je běžné. Klasická Justice league s dvěma novými postavami z budoucnosti a bez Green Lanterna, kteří si to bezduše rozdají s jedním velice známým a posléze méně známým záporákem. Jedno shlédnutí postačí, pokud postavy znáte, nepřinese vám nic nového...50% ()

T2 

všechny recenze uživatele

bavilo, príbeh poňatí v celku dosť výživne, nie je to sústredené len na bezhlavú akciu /70%/ ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších superhrdinských animáků, co mělo mé oploutvené oko tu pochybnou čest zřít, nefunguje tu vůbec nic, všechny postavy do jedné jsou nesympatická banda bez kouska charakteru, akce je sterilnější, než skalpel před operací mozku a děj je tak hloupý, že pozorovat tři hodiny polovinu vyschlého pomeranče a nemoc při tom mrkat, by bylo méně otravné a bolestivé, než znovu pozorovat tuhle koninu. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tých animákov od DCčka je už toľko, že ani neviem či ich stíham všetky pozerať. Nie je to ako od majstra Jaya Olivu, ktorý nám za posledné roky priniesol veľa skvelých animákov, ale je to prekvapivo fajn. Príbeh je zaujímavý a pri takej krátkej stopáži (ani hodina!), je to dosť akčné, svižné a nestíha to nudiť. Slušnú animovaná jednohúbka, kde aj postavy sa podarili. Samozrejme Batman Forever! 80% - 4* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Také retro do čias pred DC Universe Animated Original Movies (DCUAOM). V princípe nič v zlom, len to až príliš kĺže po povrchu. Ešte by som horko ťažko prepáčil ten hlúpy spôsob cestovania v čase, škoda ale že z toho nevyplývajú skoro žiadne časové paradoxy a celé sa to sústreďuje na Kal-Elove pristátie na Zemi. Taktiež hlavní - tínedžerskí - hrdinovia sú nič moc. Dawnstar by som tiež ešte prekúsol, no Karate Kid je úplne nudná postava. To tam miesto neho nemohol byť Booster Gold? Čo bolo fajn, ba ešte lepšie spracované ako v DCUAOM, to je bohovská úvodná akčná scéna. Kým v DCUAOM akcia upadla do nekonečnej monštróznej mlátičky a výbuchov hlava nehlava, v Trapped in Time (kvôli prístupnosti aj pre deti) sa musia viac spoľahnúť na kreativitu a výsledok je oveľa lepší. Každopádne chcem poriadny superhero timetravel film plný paradoxov! ()

Foox 

všechny recenze uživatele

Slabší příběh a dvě nové nezajímavé postavy superhrdinů bohužel sráží i tak krátký film do podprůměrnosti. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Slabá animace, chabý příběh, nesympatické náctileté postavy, naštěstí film má příjemnou stopáž a poslouchatelnou. P.S. Český dabing se opravdu nepovedl. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Už samotný nápad spraviť JL film z pohľadu dvoch teenagerov (i keď vlastne tiež hrdinov) mi vadil. Snaha o inakosť sa cení, ale keď už pracujem s cestovaním v čase, tak sa sakra tochu snažím... Priliš prostoduché a zjavne cielené len na detského diváka... ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Film mě mile překvapil. Animace je sice slabá, ale dokázal jsem se u filmu zabavit. Dawnstar mi byla hodně sympatická a rád bych jí v DC animácích ještě uviděl. Jen je škoda, že ti chyběl Green Lantern. 78% ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Docela zábavné, i když hodně jednoduché poletování v čase plné časových nelogičností a paradoxů, které se někdy řeší a někdy vůbec. Jako zábavná kravinka na 50 minut proč ne, ale jako plnohodnotný animák stěží. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Za mě dobrý dc animák,který potěší fanouška těchto hrdinu.Koukal jsem na to s dětmi a musím říct,že to uběhlo opravdu rychle.Příběh je napsaný dobře,samozřejmě nečekejte nic převratného,ale na druhou stranu to hezky pospolu sedí a dává smysl.Nemam moc co bych tomu vytknul,přesto se najdou i silnější příběhy či propracovanější filmečky i co se akce týče,ale jak říkám tento film podle mě určitě neurazí.Za mě celkově 75% a čtyři hvězdy ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od toho nečekal, ale nakonec to byla solidní zábava.. Pro pár fakt povedených vtípků, hravých scének a celkovou stravitelnost jsem chvilku uvažoval i o čtvrté hvězdě, ale tentokrát mi místy dost závažně nesedla kresba, takže zůstanu u velmi silné trojky. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná a nadmíru zábavná jednohubka ze stáje WB animated. Nenudí, pobaví a to moc humor v DC obecně, nemusím. Zde ovšem v sequenci únosu kočárku s malým Kal-elem, či chcete-li...baby Clarkem, to jsem fakt nemohl.:)))) Býti to delší, nejspíše bych šel i na 4. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Dobrý animák, sice zaměřený na mladší publikum, ovšem i přesto a poněkud slabší animaci dost baví. Dabing byl na dobré úrovni i příběh jakš takš zajímavý..Časové paradoxy byli fajn.. Jen to chtělo více soubojů a více samotné ligy.. a hlavně mi tu dost chybí Green Lantern. 3* 67% ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Jakasi detstejsi forma Justice League. Nemuzu si pomoct, ale styl kresby mi pripominal takove ty postavicky, co pridavali treba do cerealii Nestle :) Netusim, jakou novou serii timto filmem chteji v DC zacit. Je to uplne jine (nerikam ze spatne): od rezisera pres voice-casting po hudbu a animace. Jakoby zcela samostatna rada (ocividne taky vychazi z "New52" restartu - je tu Cyborg), ale zatim nema zadne pokracovani, takze kdovi. Na to, jak je to kraticke, se toho stihne v deji docela hodne. V bitve je zabit (tedy spise zmrazen) Lex Luthor, aby se po tisici letech nestastnou nahodou z ledu dostal a diky mocnemu Time Trapperovi, vladci casu, se mu podari zmenit minulost. Hratky s casem jsou naoko lakave, ale muzou zpusobit zmatky, kdyz se tvurci moc pusti ze retezu. Tady se to nastesti nestalo a clovek stale vi, co se deje. Misty je to sice trosku nelogicke (treba kde zjistil Luthor presny cas dopadu lodi se Supermanem do Kansasu), ale budiz. Je to proste akcni detska rychlovka, takze se leccos prehlizi. Justice League je zapojena celkem slusne, ale tentokrat jim jeste pomahaji Dawnstar a Karate Kid, dva pubertaci z budoucnosti, kteri zpusobili Luthorovo probuzeni. Akce je tu hodne, nektere efekty vypadaji opravdu pekne a hudba je naprosto jina nez je clovek u DC zvykly, ale libilo se mi to. Az na tu jaksi "mladsi" kresbu a feeling trochu jak z Nickelodeonu, tedy zadna krev ani brutalita, tak se na to koukat da. Skoda jen toho velmi otevreneho serialoveho konce. Vzhledem k absenci pokracovani (uz to bude rok), to moc nechapu...ze by "Trapped in Time" byl takovy propadak, ze to v DC tipli? Nevim. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nie, nie, už ma tie detské spracovania naozaj tak moc neberú. Nie je to hanba, to ani zďaleka, ale Olivov vesmír a Millerove spracovania sú predsa len iný level. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Proč ksakru ne Oliva? Proč jste to nemohli dát na starost Olivovi? On by z toho dokázal udělat něco pořádného. Takhle se to akorát tak řadí mezi další průměrné komiksové animáky. Animace je slušná, i když né nijak přelomová. Příběh je docela ok, a navíc nenudí. Nejlepší na filmu je jedna z postav, které jsem měl tu čest potkat poprvé. Dawnstar. Jak originální postava, s nápaditými schopnostmi a originálním lookem. Oproti tomu, druhý nový charakter Karate Kid je klišoidní a nenápaditá postava, která je ještě k tomu dost nesympatická. Jako mínus počítám ještě vynechání Green Lanterna, který se ve filmu, bohužel, vůbec nevyskytuje :-( Není to nejhorší, ale není to rozhodně ani nějaký skvost. Velký + je délka, protože, když to má pod hodinu, tak se opravdu ani nestihnete začít nudit ;-) ()

Reklama

Reklama