Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 23. února 2014 v Target Center (Minneapolis, Minnesota). Na kartě se sešlo osm zápasů.

1) Kickoff: Cody Rhodes & Goldust vs. RybAxel
2) Big E vs. Jack Swagger (Intercontinental Championship)
3) The New Age Outlaws vs. The Usos (Tag Team Championship)
4) Titus O'Neil vs. Darren Young 
5) The Shield vs. The Wyatt Family
6) AJ Lee vs. Cameron (Divas Championship)
7) Batista vs. Alberto Del Rio 
8) Randy Orton vs. Cesaro vs. Christian vs. Daniel Bryan vs. John Cena vs. Sheamus (World Heavyweight Championship Elimination Chamber Match) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (5)

Nix 

všechny recenze uživatele

Wyatt vs Shield. Dlouho očekávaný fight mezi dvěma frakcemi, které udělali ve světě wrestlingu velký boom. A fight to byl moc fajn, zase Shield makali a Wyatt taky. Zase skvělá podívaná. A užil jsem si i Elimination chamber, Sheamus tu byl dobrej tank a Cesaro se skvěle držel. Vyrušení Wyatt family mne moc teda nebavilo, ale ok. A závěrečný Kane byl taky fajn. Zase povedená Chamber. Jinak ještě zmíním Usos, jak jinak taky. Proti NAO to bylo fajn, zase zábavný match. Celkově fajn PPV a ty zmíněné matche doporučuju. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Trochu nevyvážená show, nicméně jedna z těch lepších. JACK SWAGGER VS. BIG E - 3* - Realtivně solidní začátek PPV. Talentovaný Big E a mj NEoblíbenec Swagger, který má u sebe totálního idiota Zeba Coultera. NEW AGE OUTLAWS VS. THE USOS - 4* - Jeden z top tag team zápasů, co jsem viděl za poslední dobu. Usos jdou velmi nahoru a je dobře, že dostávají push. Dokonce bych jim nechal i titul. A DX tag team je zkrátka klasika, která na rosteru rozhodně potěší. DARREN YOUNG VS. TITUS ONEILL - 2* - Příběh dobrý. Zápas o ničem. Ani jeden nemá dostatek umu a charisma, aby to show na sebe strhnul. WYATT FAMILY VS. THE SHIELD - 5* - Zápas roku! Totální nářez, který by si zasloužil být main eventem. Když to skončilo byl jsem smutný. Ne výsledkem, ale proto, že byl konec. Výborný zápas. Šest naprosto největších talentů, co WWE má. Fantastické! AJ LEE VS. CAMERON - 3* - Jeden z lepších divas zápasů. AJ má alespoň nějaký charakter, který většinou WWE Divas chybí. BATISTA VS. ALBERTO DEL RIO - 1* - Nejhorší zápas večera a jeden z nejslabších, co jsem v roce viděl. Jestli se Batista vracel, aby fungoval tak, jak doposud funguje, tak si to mohl odpustit. Možná na to už nemá. JOHN CENA VS. SHEAMUS VS. CHRISTIAN VS. DANIEL BRYAN VS. CESARO VS. RANDY ORTON - 4*- Dobrý zápas. Rozhodně. Ovšem nutno říci, že ho táhli naprosto parádní Sheamus ( ještě, že je zpátky) a obrovský talent, který si tuhle příležitost zasloužil víc, než kdokoli jiný v zápase, Cesaro! Těším se na Wrestlemanii. Tohle byl solidní příslib kvality. ()

Reklama

FloTin 

všechny recenze uživatele

Letos to nebylo špatné ale nebylo to ono. Nejlepším zápasem byl The Shield vs Wyat Family, při kterém jsem měl husí kůžu, což mam jen výjmečně (publikum bylo skvělí při tomto zápase). Za další výkon Cesara a Daniela Bryana v EC match ocž je asi tak všechno. ()

Zajímavosti (2)

  • Právě na této akci bylo oznámeno, že se legendární Hulk Hogan vrací po více než sedmi letech do WWE. (Nathanielmon)
  • Oficiální skladbou tohoto eventu byla skladba "Doomsday" od kapely Nero. (Nathanielmon)

Reklama

Reklama