Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Royal Rumble 2014 se uskutečnilo 26. ledna 2014 v Consol Energy Center (Pittsburgh, Pennsylvania). Na kartě se sešlo pět zápasů.

1) Kickoff: The New Age Outlaws vs. Cody Rhodes & Goldust (Tag Team Championship)
2) Daniel Bryan vs. Bray Wyatt 
3) Brock Lesnar vs. Big Show
4) Randy Orton vs. John Cena (World Heavyweight Championship)
5) Royal Rumble Match (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Když jsem ještě býval hodně malý a hrozně hloupý, tak jsem wrestling naprosto zbožňoval. Samozřejmě mě tehdy nenapadlo, že je vše hrané. To, že se někdo nechá 15 minut mlátit, aby na závěr udělal úplně trapný chvat, kterým vše zvrátí mi přišlo věrohodné. Nyní, když už nejsem malý, to není až tak horké. Jedná se o velkolepou show. V tomhle je USA vynikající. Před wrestling hrdiny je nutné smeknout. Tohle je fyzicky extrémně náročné herectví. Bohužel, konkrétně z této tříhodinové zábavy za něco stála až závěrečná vyhazovaná z ringu, kvůli které jsem se na to celé vlastně koukal. Místy se člověk i upřímně zasmál. Velmi slabé 3 *. ()

FloTin 

všechny recenze uživatele

Jediné co se na letošním Royal Rumble povedlo byl zápas Bray Wyatt vs Daniel Bryan. Asi nejlepší zápas celého večera. ()

Eisenmann 

všechny recenze uživatele

Pěkné zápasy a zajímavý vývoj během zápasu Royal Rumble mě velice potěšil. Rozhodně věrohodnější a promyšlenější show, než jakou jsme mohli vidět v roce 2013. Roman Reigns, Batista, Kane... Dobrá podívaná, dobré výkony, vydařená show. ()

Reklama

Reklama