Reklama

Reklama

Revolta - Povstaň s láskou

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební / Krátkometrážní
Česko, 2011, 5 min

Hudba:

Marek Kaleta

Hrají:

Marek Kaleta

Recenze (9)

whack 

všechny recenze uživatele

Chceme zdravé potraviny, zbourat shopping centra, zpátky naše farmy, nebo aspoň z farmy na pult jako v zahraničí, ne ty plné éček, naši duši nám to ničí. Chceme dýchat čistý vzduch, začínám být nepříčetný, někde limit znečistění 8 krát překročený. Chceme, aby lidské zdraví bylo víc než průmysl, víc než byznys a podnikatelský úmysl. Jsme otroci finančního systému peněz a lží, otevři svou mysl, tohle je otázka cti, zodpovědnosti za budoucnost našich synů a dcer, povstaň s láskou, máš na výběr. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Pre mňa to nie je utópia, čo chce v klipe, pre mňa sú to reálne veci a krásny klip, akurát ma mrzia tie anglicky písané nadávky a veci ohľadom Nového svetového poriadku, či spájanie práce zvnútra ohľadom útokov na Svetové obchodné centrum z New Yorku z roku 2001. Proste už ako tak známe tváre sa nezapreli, no bez toho by to bol pre mňa jeden z geniálnych klipov, najmä vzhľadom na záver. ()

filmharmony 

všechny recenze uživatele

Už není místo pro sobectví a hloupost, už není čas, potřebujem odvahu a moudrost. Povstaň s láskou uvnitř svého svědomí, největším činem se stane evoluce vědomí!!! díky za objev Revolty ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Takový zběsilý mišmaš všeho možného. Něco je pravda, něco blbost, něco demagogie...hudba s klipem není špatná. Projekt Seberevolta je ještě zajímavější...66%. ()

janabel 

všechny recenze uživatele

Klip, z kterého mrazí, klip, který si můžu pouštět do nekonečna a pořád se mi neomrzí. A zatím oslovil všechny, kterým jsem ho pouštěla. Je dobře, že jsou mezi námi takoví jako je Revolta. A čím více tu takových revoltů bude, tím tu bude lépe.....snad.....alespoň v to doufám. ()

Reklama

Reklama