Reklama

Reklama

Volejte Saulovi - Série 2

(série)
Trailer 2
USA, 2016, 7 h 36 min (Minutáž: 42–49 min)

Kamera:

Arthur Albert

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando, Michael McKean, Ed Begley Jr., Kyle Bornheimer, Jessie Ennis, Juan Carlos Cantu (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Jimmy McGill je zpět s novým pohledem na svět a novými názory, které posunou jeho kariéru a vztahy do neprobádaných území. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (45)

Deyw 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

me to proste nebavi..nejaky pravnicky hovadiny s nesympatickou blondatou nanou a dementnima lidma s dementem co se porad prikrejva alobalem a chodi v noci...jedina zabavna cast je kde je Majk to je typek..nebavi me to..zacal sem 3serii 3dily uz to preskakuju nuda vole radsi bych se nechal znasilnit japonkama.,.asi se na to vyseru.. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Are you in trouble? Gimme Jimmy!" ___________ Tady prostě není o čem. Tam kde první série bezchybně uzavřela svoji kapitolu, ta druhá svižně navazuje v tom samém bodě a rozvětvuje nejen dané dějové linie ale i vyhlazuje drobné nedostatky. Úvod hraje primárně na úsměvnou, ba přímo relaxační notu - za což jsem vskutku rád. Bobík si užívá každou sekundu svého grandiózního velekoncertu a divák si jeho nesmírně sympatickou veselohru užívá s ním. Nejenže se zde prozatím nejslibněji projevila Jimmyho teatrální excentrická povaha, ale i mistr Ehrmantraut zde skvostně sklízí ovoce. Esteticky dechberoucí kamerové záběry v každé druhé scéně jsou na BCS fakticky nezvyklé, leč nehorázně sexy. Závěr poměrně snadno předvídatelný, přesto napínavý jak kšandy. Z komediálně odlehčeného právnického dramatu okořeněné o pár žoldáckých misích dědečka Mikea se tak rázem stává cynická fraška. Tady prostě nejde nic vytknout, natožpak dodat. Kubík aka Saul extravagantně skáče z problému do problému, jen aby skončil v kotli plném sraček. Gracias, Vincento, gracias! ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako u seriálu Breaking Bad, tak i tady je další série lepší a propracovanější. Líbila se vám první série? Tak u té druhé není o čem mluvit. Vince Gilligan a spol. jsou zkrátka frajeři, kteří moc dobře vědí, jak pracovat s dějem a hlavně s postavami. Nejvíc mě bavil Mike, který se zapletl s Hectorem Salamancem. Jimmy, Kim a Chuck velmi dobrý, jsem zvědavý kam to Kim dotáhne. S tímhle seriálem jsem velmi spokojen, a vlastně očekávám to stejný, jako v případě Breaking Bad. Každou další sérií lepší a lepší show. Jen tak dál :) ()

Elvisjagger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv se mi první série hodně líbila, byla v podstatě dlouhou expozicí. Druhá řada už tuto vyšlapanou cestičku naplno využívá a její vyprávění tak působí o chlup konzistentněji. Napěchovaný děj se bez jediného hluchého místa nebo výplňové scény žene nezastavitelně kupředu. Tvůrci se, i přes větší dávku akce, stále zabývají právnickými morálními dilematy a otázkami etiky, které fungují jako pevné filozofické podhoubí. Gilligan nešetří malými útržky z minulosti postav, jež velmi pečlivě rozsypává napříč oběma sériema. Začínám si být pomalu jistý, že se po kompletním zhlédnutí dočkám detailní a provázané fresky s odzbrojující katarzí. ()

swamp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv se Jimmy místy i snaží jednat férově, začínáme pomalu sledovat jeho přerod v Saula Goodmana - a i když se děj přehrává v minimalistickém tempu, já se neskutečně bavil. Nemluvě o jeho vztahu s Kim, který nervózně sleduju a čekám, co dalšího se mezi nimi stane. I když vím, že Jimmy dělá vše pro Kim, často to bohužel dopadá opačně. A Mike? No, jsem zvědav, jak se Hector Salamanca dostane ke zvonečku... ;) ()

Galerie (191)

Zajímavosti (5)

  • Saul (Bob Odenkirk) a Kim (Rhea Seehorn) na konci epizody opouští byt v rezidenčním komplexu na adrese 1751 Bellamah Avenue v Albuquerque. (ČSFD)

Reklama

Reklama