Reklama

Reklama

Volejte Saulovi - Série 4

(série)
Trailer
USA, 2018, 8 h 15 min (Minutáž: 42–60 min)

Kamera:

Marshall Adams

Hrají:

Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Giancarlo Esposito, Michael Mando, Patrick Fabian, Jerry G. Angelo, Luis Bordonada, Vincent Fuentes (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Ve zbrusu nové seriálové řadě se stává Chuckova smrt katalyzátorem přeměny Jimmyho McGilla v Saula Goodmana. V důsledku jeho ztráty se Jimmy sbližuje se světem zločinu, což může ohrozit jednak jeho budoucnost jako právníka, jednak jeho vztah s Kim. Chuckova smrt se hluboce dotkne bývalých kolegů Howarda a Kim a v bitvě rozpoutané bratry McGillovými zase jednou zavede každého z nich na opačnou stranu. (AMC Czech)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Cartmof 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od minulé série už jsme na velmi pozitivní vlně, kdy si seriál drží tempo a zábavná témata. 1. a 2. série měly takový zajímavý tón, kdy se vše pomalu budovalo, postavy se představovali a už ke konci 2. série se začalo dít nějaké DRAMA. 3. pak tohle DRAMA řešila a Jimmyho nám poslala do celkem zajímavé pozice. Více prostoru dostala i Kim. No a tady, ve 4. sérii už se nám jak právnická stránka s Jimmym, tak kartelová s Nachem a Mikem, celkem rozjíždí. Každá epizodá má takzvaně "drive" a do děje jste zainteresovaný od začátku do konce. Velmi povedené, opravdu se zatím jedná o to nejlepší, co vám seriálový průmysl může nabídnout. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Budu se znova opakovat, ale stejně jako Breaking Bad, tak i Better Call Saul je další sérii lepší. Zajímavější momenty, vynikající dialogy, vynikající herecké výkony, Bob Odenkirk si to krade pro sebe....... Saul Goodman! Gus, Mike, Nacho, Hector a další vedlejší postavy skvěle fungují, a ano, Breaking Bad bylo, a navždy bude v gradaci, ve WOW momentech lepší než Better Call Saul, ale i tak si tenhle seriál opravdu užívám a baví mě. :) ()

Reklama

Muel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

| Netflix | Dobre to pokračuje, ale čo som počul, tak až v 5ke a 6ke sa to rozbehne na plné obrátky. Teším sa, pretože tento 4-sériový setup je veľmi výživný a strašne kvalitný, no dal by sa kľudne drbnúť do sérií dvoch. Štvrtá je vlastne rovnako dobrá, ako tretia, s veľmi silnými build-upmi, nechýbajú ale aj niektoré fillery a linky, ktoré nie sú najzaujímavejšie na svete. Uvidíme čo ďalej. | Hodnotenie: 8/10 | ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Saul už měl několikrát na víc (zejm. co se kadence vsuvek jednotlivých postranních podfuků týče), a letos se jelo spíš na ucelenější storyline než několik právních případů, ale budiž. Když tvůrci chtějí, umí furt šlápnout do dramatických pedálů, a ta nostalgie k Breaking Bad pořád taky rozhodně dělá svý. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych bral třetí sérii jako pokles v kvalitě (což neberu, i když je jediná, které jsem zatím nedal 10/10), byl by tohle návrat do formy. Jimmyho roční pauza od právničiny přinesla spoustu nápaditosti a skvělých momentů, vztah mezi Jimmym a Kim je tady mnohem propracovanější, než dřív a dějová linka o přípravě konstrukce meth laborky byla stokrát zajímavější, než bych čekal. Závěr byl dokonalý a dost zdrcující, ihned jdu na další sérii. 10/10 ()

Galerie (211)

Zajímavosti (12)

  • V úpravě této epizody je malá chyba. Když Mike (Jonathan Banks) přináší kávu týmu zabezpečení skladu, jeden ze strážců vypije doušek kávy a položí šálek na svůj stůl. V dalším záběru, v bezprostřední návaznosti scény, tentýž strážný opět položí šálek na svůj stůl. (Petrmachovec)
  • Město i přesná lokace výkopu pod prádelnou byla důsledně zamaskována i před samotnými stavebními dělníky. I přes všechna tato nákladná opatření byli dělníci přepravováni v náklaďáku, který byl jasně označený logem a názvem prádelny. (kkomtu)
  • V epizodě jsou viděny webové stránky na pomoc Huella Babineauxa (Lavell Crawford). Tyto stránky skutečně existují. Stačí zadat do internetového prohlížeče www.freewill-baptistchurch.com. Najdete tam i telefonní číslo na pastora. Když mu zavoláte (předvolba +1), odpoví vám hlasová schránka, která odkazuje přímo na tento díl. Můžete si jí poslechnout zde. (HonzysKISS)

Reklama

Reklama