Reklama

Reklama

Volejte Saulovi - Série 4

(série)
Trailer
USA, 2018, 8 h 15 min (Minutáž: 42–60 min)

Kamera:

Marshall Adams

Hrají:

Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Giancarlo Esposito, Michael Mando, Patrick Fabian, Jerry G. Angelo, Luis Bordonada, Vincent Fuentes (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Ve zbrusu nové seriálové řadě se stává Chuckova smrt katalyzátorem přeměny Jimmyho McGilla v Saula Goodmana. V důsledku jeho ztráty se Jimmy sbližuje se světem zločinu, což může ohrozit jednak jeho budoucnost jako právníka, jednak jeho vztah s Kim. Chuckova smrt se hluboce dotkne bývalých kolegů Howarda a Kim a v bitvě rozpoutané bratry McGillovými zase jednou zavede každého z nich na opačnou stranu. (AMC Czech)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Cartmof 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od minulé série už jsme na velmi pozitivní vlně, kdy si seriál drží tempo a zábavná témata. 1. a 2. série měly takový zajímavý tón, kdy se vše pomalu budovalo, postavy se představovali a už ke konci 2. série se začalo dít nějaké DRAMA. 3. pak tohle DRAMA řešila a Jimmyho nám poslala do celkem zajímavé pozice. Více prostoru dostala i Kim. No a tady, ve 4. sérii už se nám jak právnická stránka s Jimmym, tak kartelová s Nachem a Mikem, celkem rozjíždí. Každá epizodá má takzvaně "drive" a do děje jste zainteresovaný od začátku do konce. Velmi povedené, opravdu se zatím jedná o to nejlepší, co vám seriálový průmysl může nabídnout. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

je možná hloupé to říct, ale díky absenci Chucka (konečně) drží čtvrtá série víc pohromadě, s čímž je spojený i větší prostor pro drogové linky kolem Fringa a dalších a to je rozhodně plus. K úplnému přerodu Jimmyho do Saula sice ani tentokrát nedojde, ale už k tomu není daleko. Snad jen to tempo by občas mohlo být trochu svižnější, ale už sem se smířil s tím, že to se nezmění až do konce...80% ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Hey, Jimmy, what's going on?" "It's all good, man!" _________ Jimmy se ve čtvrté sérii potýká jak s nepřízní osudu v čele s prodejem levných kecafónů, tak se svým vnitřním alter egem, které se nezadržitelně dere napovrch - Bob Odenkirk je prostě extratřída. Giancarlo Esposito je mimochodem prvotřídní učebnicový příklad hrůzu nahánějícího záporáka, který si zaslouží respekt samotného diváka. A přestože je 'Better call Saul' stálice nadstandardu televizní tvorby, nemůžu se prostě zbavit pocitu, že Vince mrhá potenciálem, protože ten chlap má fakt na víc. To nesnesitelně pomalý tempo tomu fakt nepomáhá. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Saul se přehoupl do té prý už naprosto stoprocentní poloviny a po absolvování této série můžu zvěsti jedině stvrdit. Tohle právnické drama, co staví půdu pro nejlepší seriál všech dob, je prostě skvělé v téměř každém ohledu. Krimiseroše, kde hrajou velkou roli drogy, budou u mě vždycky vděčným tématem. [viděno na Netflixu] ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Saul už měl několikrát na víc (zejm. co se kadence vsuvek jednotlivých postranních podfuků týče), a letos se jelo spíš na ucelenější storyline než několik právních případů, ale budiž. Když tvůrci chtějí, umí furt šlápnout do dramatických pedálů, a ta nostalgie k Breaking Bad pořád taky rozhodně dělá svý. ()

Galerie (211)

Zajímavosti (12)

  • V úpravě této epizody je malá chyba. Když Mike (Jonathan Banks) přináší kávu týmu zabezpečení skladu, jeden ze strážců vypije doušek kávy a položí šálek na svůj stůl. V dalším záběru, v bezprostřední návaznosti scény, tentýž strážný opět položí šálek na svůj stůl. (Petrmachovec)
  • „Wiedersehen“ je německý výraz pro „see again“, nebo zkratka pro „Auf Wiedersehen“, což znamená „na shledanou“. Stavební dělníci to napsali na skálu, kterou chtěli odstřelit. (Petrmachovec)
  • V epizodě jsou viděny webové stránky na pomoc Huella Babineauxa (Lavell Crawford). Tyto stránky skutečně existují. Stačí zadat do internetového prohlížeče www.freewill-baptistchurch.com. Najdete tam i telefonní číslo na pastora. Když mu zavoláte (předvolba +1), odpoví vám hlasová schránka, která odkazuje přímo na tento díl. Můžete si jí poslechnout zde. (HonzysKISS)

Reklama

Reklama