Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nacho už nemá na výběr a přistoupí na dohodu. Státní zástupkyně se snaží dostat z Jimmyho informace o kartelu. Huell pomůže s plánem proti Howardovi. (Netflix)

Recenze (18)

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Excelentní epizoda. Huellova pasáž a zinscenovaný plán s autem a portýrem naprosto geniální. Prostřih mezi zámečníkem a schody, woow. Líbí se mi, jak Kim stále váha nad tím, co je vlastně správné a dává tak Saulovi stále najevo, že je na jeho straně a stejně si tím není úplně jistá, i když hru na Howieho rozjela spíše ona. No a ten konec? Damn, sakra podívaná. Finální dialog Nacha k Hectorovi… no…que descanse en paz Nacho ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to ne! Ne, ne, ne! To si děláte prdel, že zabili Nacha? Ten toho chudák vytrpěl, schovával se v ropě, dokázal utéct z Mexika, bůh ví, jak dlouho se schovával v hotelu v nějaký prdeli u silnice, a pak zjistí, že pro to, aby jeho táta zůstal naživu, musí umřít. Zasloužil si lepší život, udělal všechno, co po něm chtěli, a stejně musel skončit rozstřílenej dědkem na vozíku. (Promiňte, ale to nejde říct jinak, největší svině v celým Better Call Saul je starej Salamanca, a to mi nikdo nevymluví. Ještě, že vím, jak skončí, což nebudu spoilerovat pro ty, co neviděli Breaking Bad.) Myslím, že i Mikea překvapilo, jak skončil, a to už je co říct. No a Kim s Jimmym se začínají pořádně uvelebovat ve světě podsvětí. Hlavně Kim teda. Neříkejte, že vás nepřekvapilo, jak rychle řekla Jimmymu, že jestli práskne Lala, tak je krysa. To je trochu unáhlený, pořád je to mafián, ale mám čím dál víc ráda, jak se ty dva potápí hlouběji a hlouběji do hlubin drog a vraždění, takže si vůbec nestěžuju. Tahle série je zatím na 100% nejlepší, nemůžu přestat! Hodnocení: jestli zabijou tátu Nacha, tak to je největší zrada a já končím!/10 ()

Reklama

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto epizóda predstavuje moment, kedy sa Better Call Saul na plnej čiare vyrovnal BREAKING BAD... A možno ho aj o kúsok prekonal... Čistá dokonalosť. "And you know what else, Hector? I put you in that chair. Oh, yeah. Your heart meds? I switched them for sugar pills. You were dead and buried, and I had to watch this asshole... bring you back. So when you are sitting in your shitty nursing home and you're sucking down on your Jell-O night after night for the rest of your life... You think of me, you twisted fuck!" ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama