Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Gus čeká, až Lalo vyleze z brlohu, a dochází mu trpělivost. Kim tahá informace z bývalé kolegyně a Howard je čím dál bojovnější. (Netflix)

Recenze (16)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Maine je tak skvělej kamarád, jak se o Howarda stará. ಥ_ಥ A když už jsme u Howarda, začínám ho mít fakt ráda. Místo toho, aby šel po Jimmym stejným podlým způsobem, chce to vyřídit pěkně přímo. I když to, že ho nechal sledovat, je taky trochu pochybný, ale v jeho situaci myslím, že pochopitelný. A ty z vás, který viděli Breaking Bad, určitě poznali, že se staví naše starý známý místečko. A dokonce se podíváme i do Německa, kam se nějakým způsobem dostal i Lalo a setkal se s Němkou, která chce do, ano, čtete správně, do Karlových Varů. Zase jsme to dokázali, dámy a pánové, jsme světový! Už jenom kvůli tomu se mi tahle epizoda líbí. Začínám si myslet, že tvůrci mají v oblibě Česko, což cením. Ale proč ty scény z Německa vypadaly tak strašně uměle? Ten záběr na město vypadá spíš jako z nějaký videohry. Je to CGI, nebo jsem jenom slepá? Hodnocení: Lalo je neskutečnej štramák/10 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Epizóda začína populárnou skladbou "In stiller Nacht", ktorej text hovorí o hlbokom horkom smútku. (lemonova)
  • Dům vdovy Margarethe Ziegler (Andrea Sooch) v Německu se ve skutečnosti nachází na adrese 1220 Iron Avenue na jihozápadě Albuquerque. Přijíždějící tramvaj byla vytvořena animací. (ČSFD)
  • V epizodě je zmíněno české město a lázně Karlovy Vary a taktéž Praha. (Pepitu)

Reklama

Reklama