Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jimmy vychytává poslední mouchy plánu v kauze Sandpiper, Kim si domluví vysněnou schůzku a Lalo sleduje člověka, co má vazby na Guse. (Netflix)

Recenze (14)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chudák Jimmyho recepční udělala klientům takovou hezkou místnost, a pak jí tam přijdou tyhle lidi, který urinujou do květináčů. A jsem jediná, koho začínají celkem srát Mikovy scény s jeho vnučkou? Chápu, má rád svoji rodinu, ale není třeba ukazovat milion scén se sedmiletým dítětem, který je napsaný jako tříletý a pořád opakuje ty stejný hlášky dokola. Myslela jsem, že to jejich koukání na hvězdy nikdy neskončí. Howard vypadá jako fakt v pohodě člověk, co má rodinný problémy a snaží se, jak může. Až na to, že je bohatej a někdy se chová trochu zhýčkaně, ale cokoliv, co mu chtějí Jimmy s Kim udělat, si nezaslouží. Což neznamená, že mě nebaví koukat na jejich ďábelský plán, právě naopak, jsem zvědavá, co zase vymysleli, když se kvůli tomu Kim rozhodla obětovat svoji kariéru. Už asi vím, po kom to má - její máma nebyla zrovna anděl z nebe. Hodnocení: Lalo je absolutní psychopat (kdybyste si náhodou ještě nevšimli)/10 ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ano, tato epizoda je zial dost vata. pomerne neuzavreta, necelistva, malo vysvetlujuca. zabery i samotne sceny su same o sebe klasicky skvele, ale bez viditelneho cerveneho vlakna vyznievaju trochu do prazdna. ()

Maniax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady už si musím pobrečet. Druhá epizoda, která je fillerem více než čímkoliv jiným. Opravdu je znát, že na to mají o 3 epizody víc. V konečném důsledku to bude asi dobrý, jenže prostě týdenní release s takovým pacingem je ubíjející. Až to někdo shlédne v jednom kuse, nebude to takový problém, ale takhle...takhle je to stráááášně natahovaný. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • V 5. minutě, když jede malá Kim (Katie Beth Hall) se svojí matkou z obchodu, můžeme v pozadí slyšet skladbu „The Reflex“ od britské popové kapely Duran Duran, která vyšla jako třetí singl z jejich třetího alba nazvaného „Seven and the Ragged Tiger“, které vyšlo v roce 1983. (Trajektt)
  • Jedná se o jedinou epizodu z celého seriálu, kterou režíroval Giancarlo Esposito. Ten v seriálu hraje postavu Gustava Fringa. (Hovadin)

Reklama

Reklama